Laddar...

Fågelskrämma MotFågel 7m, 2 drakar

Lagersaldo

Skickas inom 1-3 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 2-4 dagar

Artikelnr
18-75330
1755 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Fågelskrämma MotFågel 7m, 2 drakar

MotFågel Fågelskrämma med 7 meters mast avskräcker effektivt fåglar som stör, till exempel kråkor, kajor, måsar, duvor mfl.
Används på öppna ytor som fält, planteringar, odlingar, gräsytor, byggnader, uppställningsplatser, småbåtshamnar eller i trädgårdar m.m.
Pefekt för dig som har fruktträd eller bärbuskar som länsas på frukt, även för jordbrukare som får sina grödor förstörda av fåglar.
Alla har säkert sätt dessa drakar på hustaken hos företag och industrier för att motverkar att fåglarna häckar på taken, häckande fåglar är ofta mycket aggresiva och gör utfall mot människor på marken, med en fågelskrämma minskar även mängden spillning på hustaken.

MotFågel Fågelskrämma fungerar genom att simulera närvaron av en rovfågel genom sin siluett och sitt naturtrogna rörelsemönster i vinden som varierar både i mönster, hastighet och flyghöjd. Vid minsta vind stiger draken uppåt och vänder sedan precis som en rovfågel som söker byte, upplevs som ett farligt hot för fåglarna som snabbt avlägsnar sig.

Detta paket består av:

1st Markspjut
1st Mast 7m
1st Drake Rovfågel
1st Drake Diamant

Masten är konstuerad som ett mycket kraftigt metspö med teleskopfunktion för smidig förvaring, masten träs enkelt på markspjutet och kan plockas ner vid kraftig vind för att skona draken.
Markspjutet Trycks ner i jorden men kan även fästas i t.ex husfasad eller tak med spännband eller spikband. (förankringsband ingår ej)

Vilken drake som har bäst effekt får man prova sig fram till, oftast är det dock Rovfågeln som har bäst effekt på andra fåglar.

Tänk på att hård vind sliter på Drakarna precis som en flagga slits med tiden. Vi rekommenderar därför att man plockar ner fågelskrämman vid kraftig vind.

Drakar finns som reservdel, se tillbehör.
Artikelnr18-75330 VarumärkeGreenline
FärgSvart Vikt (kg)2.0
MaterialPlast Höjd700cm
MotFågel Fågelskrämma fungerar genom att simulera närvaron av en rovfågel genom sin siluett och sitt naturtrogna rörelsemönster i vinden som varierar både i mönster, hastighet och flyghöjd.
Vid minsta vind stiger draken uppåt och vänder sedan precis som en rovfågel som söker byte, upplevs som ett hot för fåglarna som avlägsnar sig.