Självvattnande Tomatkruka 34 med handtag H29cm

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
81-802901-lag
265 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Förbokning, Leverans i Juni

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser

Självvattnande Tomatkruka 34 med handtag H29cm
Självvattnande svart kruka i tålig plast med en diameter på 34cm. Krukan passar speciellt bra till plantering av tomater, örter, och kryddväxter. Med sina praktiska handtag förflyttar du krukan med enkelhet när du vill möblera om bland dina växter.

Bevattningsinsatsen ingår och med smart långtidsbevattning kan dina växter sköta sig, och du kan lugnt åka iväg ett par dagar på semester. Dina krukväxter är lika fina när du kommer hem som när du åkte. Dessa krukor passar bra att använda i ett uterum eller i ett växthus. Att odla tomater i en kruka är relativt enkelt och kan göras på en balkong eller uteplats.

 

Mått:

Diameter: 34cm, Höjd: 29cm, Volym 3L vatten / 9,5L jord.

 

Här är några steg att följa för lyckad odling:

Välj en kruka som är minst 25 cm i diameter för att ge tomatplantan tillräckligt med utrymme att växa. Krukan skall också ha dräneringshål i botten för att undvika att plantan blir dränkt om krukan används utomhus utsatt för nederbörd.

Fyll krukan med en blandning av jord, torv och kompost för att ge plantan tillräckligt med näring och dränering. Det är också en bra idé att lägga till en handfull långsamverkande gödsel i jorden för att ge plantan ytterligare näring. Placera tomatplantan i krukan och fyll på med jord runt omkring. Sätt plantan i mitten av krukan och fyll på med jord tills det når ungefär 2,5 cm under kanten av krukan.

Placera krukan på en plats där den får minst sex timmars solljus per dag. Tomatplantor trivs bäst i varmt och soligt väder.Vattna tomatplantan regelbundet och se till att jorden är fuktig men inte genomblöt. Undvik att vattna bladen direkt för att undvika att de blir sjuka.

Stöd plantan med en lina i taket eller träpinne om den växer högt. Använd ett mjukt snöre för att binda upp plantan försiktigt så den inte skadas. Skörda tomater när de är mogna. Du kan använda en sax eller en kniv för att skära av tomaten från växten när den är färdig.

Genom att följa dessa steg och ta hand om din tomatplanta regelbundet, kan du odla härliga och saftiga tomater hemma i din kruka.

Mer info
Odla praktiskt och smart i självvattnande krukor. Dessa krukor från Mast Have, lämpar sig bra för odling av tomater, örter, och kryddväxter. Prisvärda krukor i frosttålig plast för utomhusbruk.

Dessa självvattnande krukor har praktiska handtag för att enkelt kunna flytta runt planteringarna. I botten finns en markering där du lätt borrar ditt eget dräneringshål och bevattningsinsatsen ingår.

Mast Have är ett varumärke som är designar produkter av trendig design och har ett heltäckande sortiment av krukor. I sortimentet hittar du flera olika krukor i olika material som trendig konstrotting, snygga plåtkrukor, och en smart självvattnande planteringslåda anpassad för graven.
Teknisk data
Artikelnr: 81-802901-lag Varumärke: Mast Have
Färg: Svart Vikt (kg): 1.0
Material: Plast Diameter: 34cm
Höjd: 29cm Modell: Tomatkruka 34cm, höjd 29cm