Odling

Odla i ampel, blomlåda, kruka eller växthus

Visa som Rutnät List

42 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. 3-pack Odlingskrage 120x80cm zink
    10%
Visa som Rutnät List

42 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Odling och blomlådor

Låt dina blommor och växter trivas och växa hela sommaren genom att förbereda med blomlådor, självvattnande krukor, pallkragar och växthus när det är dags för odling. Vi har praktiska planteringsbord där du kan förvara dina krukor och plantera om blommor vid behov. Hos oss hittar du dekorativa krukor, amplar och mycket annat att placera i din trädgård. Vi har även praktiska pallkragar för plantering. Ta en titt i vårt sortiment och börja odla.

Odling i krukorI vårt sortiment finns en fin kryddställning som kommer med 4 olika krukor i zink, perfekta för att odla sallad och olika slags kryddor som du kan ha i din matlagning. Själva ställningen är i vit trä och tillverkad i Acacia. Den kommer från svenska märket Cofa och är 79 cm hög. Mycket praktisk att ha på en altan eller i ett uterum med mycket sol då ställningen är dekorativ och dessutom enkel att flytta runt. Vad passar bättre än självvattnande krukor när du ska resa bort? I vårt stora utbud hittar du snyggt designade krukor och blomlådor från märket Lechuza, alla med innerkrukor och bevattningssystem. Krukorna kommer med ett överfyllnadsskydd som gör att dina växter alltid får lagom med vatten. Detta system är designat för att ta hand om dina blommor i 3 månader. Välj en frostsäker kruka eller blomlåda från ett stort antal färger och modeller som Classico Color.

Odling i växthusDrömmer du om att ha ett eget växthus på tomten för odling året om? StayHome har ett stort antal modeller för alla typer av behov och förutsättningar, från 1,7 m² till större hus på 16 m². Våra växthusen håller hög kvalitet och har en lång livslängd. Alla hus är tillverkade i glas eller polykarbonat/plast men du kan också välja till härdat glas eller grönlackerat aluminium. Beställ även en sockel som ger en stadig grund och rätt montering av växthuset. Gör din balkong eller uteplats extra fin genom att plantera blommor i en designad balkonglåda. Förutom smarta självvattnande modeller har vi enklare balkonglådor i olika storlekar. På StayHome hittar du modeller som kan hängas upp på väggen eller över räcket på balkongen. Alla modeller ett dräneringshål i botten så att vattnet kan rinna bort. Vår populära halvmåneformade blomlåda Ventura Funky är både modern och klassisk och finns i färgerna svart, vit, röd och zink.

Odling i ampelPlantera dina blommor i en snygg väggampel vilket är en mindre blomlåda som är lätt att hänga upp på väggen. Montera en ampel på väggen med konsoler eller nyckelhål på baksidan. Du kan också välja att dekorera med en hängampel som passar bra för exempelvis hängpelargon. Den hängs enkelt upp i taket med hjälp av en krok. Våra dekorativa svarta och vita hängamplar kommer med medföljande hängen och finns i material som exempelvis konstrotting Med en odlingskrage eller pallkrage lyckas du enkelt med odlingen i din trädgård. Här kan du odla blommor, bär och grönsaker i snygga lådor. Våra odlingskragar från Ventura är tillverkade i galvaniserad plåt och håller därför länge. Odlingskragarna är lätta att placera på de flesta underlag då de saknar botten. Med en pallkrage kan du odla tidigt på säsongen, se bara till att använda drivhus eller skyddande väv om det förväntas frost. Odlingskragar är lätta att rengöra och möglar inte.