Odling i odlingslåda av Corten eller råjärn

Odla i ampel, blomlåda, odlingskrage, kruka eller växthus. Låt dina blommor och växter trivas och växa hela sommaren genom att förbereda inför våren med blomlådor, självvattnande krukor, pallkragar och växthus när det är dags för odling.

Visa som Rutnät List

33 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. 3-pack Odlingskrage 120x80cm zink
    10%
Visa som Rutnät List

33 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Odling i odlingslåda och blomlådor

Låt dina blommor och växter trivas och växa hela sommaren genom att förbereda med blomlådor, självvattnande krukor, pallkragar och växthus när det är dags för odling.Hos oss hittar du dekorativa krukor och byggbara odlingslådor i Corten, hängande amplar och mycket annat att placera i din trädgård. Vi har även praktiska staplingsbara pallkragar i Corten för plantering. Ta en titt i vårt sortiment och börja odla.

Odling i krukor


Vad passar bättre än självvattnande krukor när du ska resa bort? I vårt stora utbud hittar du snyggt designade krukor och blomlådor från märket Lechuza, alla med innerkrukor och bevattningssystem. Krukorna kommer med ett överfyllnadsskydd som gör att dina växter alltid får lagom med vatten. Detta system är designat för att ta hand om dina blommor i 3 månader. Välj en frostsäker kruka eller blomlåda från ett stort antal färger och modeller som Classico Color.

Odling i växthus


Drömmer du om att ha ett eget växthus på tomten för odling året om? StayHome har ett stort antal modeller för alla typer av behov och förutsättningar, från 1,7 m² till större hus på 16 m². Våra växthusen håller hög kvalitet och har en lång livslängd. Alla hus är tillverkade i glas eller polykarbonat/plast men du kan också välja till härdat glas eller grönlackerat aluminium. Beställ även en sockel som ger en stadig grund och rätt montering av växthuset. Gör din balkong eller uteplats extra fin genom att plantera blommor i en designad balkonglåda. Förutom smarta självvattnande modeller har vi enklare balkonglådor i olika storlekar. På StayHome hittar du modeller som kan hängas upp på väggen eller över räcket på balkongen. Alla modeller ett dräneringshål i botten så att vattnet kan rinna bort. Vår populära halvmåneformade blomlåda Ventura Funky är både modern och klassisk och finns i färgerna svart, vit, röd och zink.

Odling i ampel


Plantera dina blommor i en snygg väggampel vilket är en mindre blomlåda som är lätt att hänga upp på väggen. Montera en ampel på väggen med konsoler eller nyckelhål på baksidan. Du kan också välja att dekorera med en hängampel som passar bra för exempelvis hängpelargon. Den hängs enkelt upp i taket med hjälp av en krok. Våra dekorativa svarta och vita hängamplar kommer med medföljande hängen och finns i material som exempelvis konstrotting Med en odlingskrage eller odlingslåda i Corten eller pallkrage lyckas du enkelt med odlingen i din trädgård. Här kan du odla blommor, bär och grönsaker i snygga lådor. Våra odlingslådor och odlingskragar från Ventura är tillverkade i galvaniserad plåt och håller därför länge. Odlingskragarna är lätta att placera på de flesta underlag då de saknar botten. Med en pallkrage i Corten kan du odla tidigt på säsongen, se bara till att använda drivhus eller skyddande väv om det förväntas frost. Odlingslådor í Zink är lätta att rengöra och rostar inte. Vill du har en rostig finish på din odlingslåda kan du välja mellan Corten eller det billigare alternativet råjärn.