Laddar...

Warmies Mysiga Tofflor Deluxe Vit strl. 36-40

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
82-03050
395 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Warmies Mysiga Tofflor Deluxe Vit strl. 36-40
Bara glid in med dina fötter och njut av värmen. Våra Warmies-Slippies Comfort i storlek 36-40 doftar av ljuvlig lavendel och garanterar alltid varma fötter. Perfekt för dig som har kalla golv hemma eller när du känner dig frusen.

Värm dina warmies i mikron i 90 sekunder så håller de sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två timmar. Tofflorna väger cirka 760g.

Tack vare uttagbar fyllning går den att tvätta i maskin upp till 30°C. Ta bort fyllningen innan den tvättas!

Warmies är den perfekta presenten eller julklappen.
Artikelnr82-03050 VarumärkeWarmies
MaterialTextil/Hirs MåttStorlek: 36-40
Warmies är fyllda med hirskorn som står för produkternas värmehållande egenskaper. Hirsen är även blandad med antingen torkad lavendel eller en örtblandning som innehåller rosmarin, citrongräs, spearmint och lite lavendel. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp. Vissa produkter har en löstagbar fyllningspåse så att tyget kan handtvättas vid 30 grader. Övriga produkter tvättas med en fuktig trasa, bakterier försvinner i mikrovågsugnen. Doften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd.

Warmies värmeprodukter kommer i många former - som gosedjur, tofflor eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies produkter är tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några smådelar.

Värm din warmies i mikron i 90 sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två timmar. Om du eller ditt barn har feber kan du enkelt stoppa in din warmies i kylen eller frysen så du sedan kan svalka dig eller barnet vid feber eller en varm sommardag. Dessa söta Warmies vetevärmare är inte bara mysigt sällskap, utan ger även trygghet och värme!