LJUSLYKTOR

Ljushållare och ljuslyktor

Visa som Rutnät List

1 Artikel

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

1 Artikel

per sida
Sätt fallande sortering

Ljuslyktor i många modeller

På StayHome hittar du många vackra ljuslyktor i olika design och färg. Det finns allt från en vit ljuslykta vilket är ett neutralt och smakfullt val till handmålad lykta i keramik som även går att använda som skål till påskgodiset. Eller varför inte välja en vit elegant plastlykta med dansande Flame-låga som går att använda både inomhus och utomhus. Vi har även en fin ljuslykta i grön färg i glaserad keramik för värmeljus. Ta en titt i sortimentet för att hitta lyktan för ditt hem.

Ljuslyktor som inredningsdetalj


I vårt utbud många lyktor som är snygga inredningsdetaljer. Det finns bland annat en charmig bladformad ljuslykta i grå keramik för värmeljus. Ett tips är att ställa flera olika lyktor tillsammans så blir rummet genast mer trivsamt och stämningsfullt. Vi har även lyktor med solceller och Flame låga för utomhusbruk som också finns som svart ljuslykta, eller en ljusskulptur i stengods som du kan använda för både värmeljus och blockljus. Metall är alltid snyggt som inredning. En ljuslykta i metall är ett bra alternativ eftersom det är ett material som tål mycket. Satsa på en silverfärgad i aluminium för värmeljus och du kan komplettera med vaser, fat och ljusstakar i samma serie. Ett tips är att skaffa flera ur samma serie om du vill få en enhetlig stil i ditt hem. Om du föredrar en lykta för ljus i antik stil hittar du en modell i svart metall från Markslöjd med dekorativa rep som dekoration.

Ljuslyktor för inomhusbruk och utomhusbrukMånga av våra ljuslyktor kan användas som ljuslykta utomhus på altanen eller i uterummet. I vårt sortiment har vi flera olika snygga modeller med Flame ljus och handtag så att det lätt går att ta med sig lyktan in på kvällen och ha den inomhus istället. Dekorativt är att sätta upp en ljuslykta på en vägg så att den lyser upp ingången, eller välja marklyktor för att belysa infarten eller trappan till ditt hus. Det är en effektfull stämningshöjare med ljuslykta som dekoration. I vårt sortiment har vi ett stort antal produkter om du vill ha en ljuslykta utomhus med LED. Det är användbara och stilrena lyktor som också går att använda som ljuslykta inomhus eller på balkongen. Flamme lykta finns i både vitt och svart i olika utföranden, beroende på om du vill ha lykta med klassiskt utseende eller en flätad design. Vi har även praktiska solcellsfacklor som går att sätta upp på väggen eller ha ståendes på bordet.

Ljuslyktor i olika materialEn vacker ljuslykta i glas kan även användas som både vas och kruka. Framförallt så kan du ordna ett snyggt stilleben med många små glaslyktor i olika färger och former som lyser upp höstkvällarna. Glas är ett vanligt material för mindre ljuslyktor för värmeljus och är mindre brandfarligt. En annan smart investering är en ljuslykta med solcell som du kan ladda i dagsljus och sedan använda när mörkret faller på. Titta igenom vårt stora sortiment av mysiga lyktor med solceller. En ljuslykta i mässing är ett vackert inslag i hemmet eftersom färgen i sig är varm och det och skapar en stilren och klassisk känsla. Mässing har en glänsande effekt och passar utmärkt på ett dukat middagsbord. Föredrar du en ljuslykta i keramik så hittar du många olika varianter på StayHome. Det är allt från små lyktor att ha på bordet till en solcellslykta i terrakotta med mönster som reflekterar ljuset och skapar stämning på din uteplats om kvällen.