OSCARSSONS MÖBEL - hallmöbler

Hallmöbler från Oscarssons Möbel

Svensktillverkade hallmöbler och kompletteringsmöbler. Oscarssons Möbel tillverkar sina möbler Småland, Ruda, med inspiration från de småländska skogarna; De tillverkar sina möbler från levande material som blir vackrare med åren "precis som en Småländsk skog".

Vi på StayHome har ett brett sortiment av möbler från Oscarssons Möbel. Hos oss hittar du deras skoställ, hatthyllor, hallbänkar och hallmöbler.

Vi har även tagit med deras populära vinställ och hallbänkar med fårskinn.

Saknar du någon möbel ifrån Oscarssons Möbel - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna.

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 373

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Oscarssons Möbel Nadja byrå smal 4 lådor oljad ek
    15%
  2. Oscarssons Möbel Nadja byrå smal 5 lådor vitlack
    15%
    Nadja byrå smal 5 lådor vitlack
    6120 kr 5202 kr
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 373

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Möblerna arbetas fram från idé till färdig produkt i fabriken i Småländska Ruda. Oscarssons har ett brett urval av produkter tillverkade i massivt trä så som Ek och Björk som kombineras med slipat stål, glas mm. Deras grundidé bygger på att hela produktsortimentet skall gå att kombinera, dom har därför samma kulörer rakt genom hela sortimentet. Där andra satsar på tillverkning utomlands, anstränger Oscarssons Möbel sig för att ge dig den kvalitet du förtjänar på dina möbler. Alla delar är speciellt utformade för att passa in i möbelns helhetsintryck. Precis som deras kvalitetsstämpel säger är varje handtag, krok och beslag detaljer som du bara hittar på en möbel från Oscarssons Möbel, tillverkade av Oscarssons själva i Småland.