SKANDILOCK - Fårskinn

Fårskinn från Skandilock

Ett stort utbud av äkta fårskinn, kuddar, plädar, stolsdynor i fårskinn. Fårskinnsprodukter har sedan flera decenier skapat värme och stämning i svenska hem och hotell. Vi på StayHome är stolta att vara en nära samarbetspartner och hjälper gärna till med om du har frågor kring inredning och design i fårskinn. Allt för att skapa hemkänsla för dig.

Storsäljande fårskinn. Här hittar du bland annat fårskinnsfällar, fårskinnskuddar, fårskinnsmattor,lammskinn och metervara av fårskinn

Vi hjälper dig med måttanpassade fårskinnsprodukter, såsom Lamino överdrag eller ny fårskinnsfäll till kökssoffan.

Vi skickar dig gärna ett prov på fårskinnen så att du ser att kulören passar just i din hemmamiljö. Kontakta oss per telefon eller mail så ordnar vi det på ett par dagar.

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 290

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Fårskinnssits Oz Cork 38x40cm
    20%
  2. Fårskinnskudde Ace Drake 50x50cm
    20%
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 290

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Populära kategorier från Skandilock

I StayHomes sortiment av Skandilock kan du finna ett brett utbud av produkter. En stor del av sortimentet består av får & lammskinn. Kolla gärna in några av våra kategorier för fårskinn, där kan du finna flera av Skandilocks skinn. Skandilock fårskinn kan du bland annat hitta under kategorierna Fårskinn Långhåriga, Fårskinn Korthåriga, Fårskinnskuddar och Fårskinnsmattor. Vi har även Fårskinn i Metervara från Skandilock.

Deras övriga sortiment hos oss på StayHome består av kohudar. Dessa kan du hitta under Kohudar & Renskinn.

Om Skandilock

Skandilock är ett familjeföretag med rötterna i Svenljunga. Med deras unika beredningsteknik har de lyckats bli ett av Europas ledande företag inom designade fårskinnsprodukter. 

Den slutgiltiga produktionsprocessen och handpåläggningen sker i Svenljunga vilket ger dem full kontroll över slutprodukten. Råmaterialet anskaffas från Australien & Nya Zeeland, där de bästa fåruppfödarna i världen finns.