Renskinnsfäll Katja 70x110cm renskinn

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 2-4 dagar

Artikelnr
13-1720018-25
2455 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1-3 dagar

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Skandilock Renskinnsfäll Katja
Svensk renskinnsfäll från Skandilock.


Låt ett äkta svenskt renskinn pryda golvet framför kaminen. Skinnet är perfekt att ta med sig på mysiga utflykter för att inte frysa när man slår sig ned för att ta en kopp kaffe på skidturen eller jakten.
Skinnet är en unik skapelse. Den unika kombinationen av läder på ena sidan och ull på den andra erbjuder en rad fördelar. Först och främst är skinnet vackert att se på och har en skön taktil känsla. Det reglerar även temperaturen på ett naturligt sätt vilket ökar välbefinnandet. Det värmer i kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt.
Mer info
Undvik att placera skinn med mörkare baksida på ljusa möbler eller underlag eftersom detta kan orsaka missfärgningar.
Lätt nedsmutsade skinn: skaka, vädra och dammsug regelbundet. Torka av med fuktig svamp och ljummet vatten. Kraftigt nedsmutsade skinn: Dränk genast in fläcken med kallt vatten. Tvätta i maskin 30°C. Använd ett milt ullschampo. Centrifugera men torktumla ej. Skinnet hängs upp eller torkas plant i rumstemperatur.
Töj och gnugga skinnet flertalet gånger under torkningsprocessen. För att återfå smidigheten skrapa lädersidan upprepade gånger med en matsked innan skinnet är helt torrt. Ej blekning, ej strykning. Utsätt ej för direkt solsken.
Teknisk data
Artikelnr: 13-1720018-25 Varumärke: Skandilock
Färg: Natur Vikt (kg): 4.0
Mått: ca 70x110 cm Modell: Skandilock Renskinnsfäll