HABO - postlådor och hallmöbler

Brevlådor och hallmöbler från Habo

Brett utbud av brevlådor och hallmöbler. Habo är ett svenskt företag från orten med samma namn. Gemensamt för Habos produkter är att dom är av hög kvalité och håller i många år. Habo är ett av Nordens ledande företag inom beslag. Med över 100 års erfarenhet tillverkar habo allt från handtag och dörrbeslag till brevlådor och skyltar.

Hos oss på på StayHome hittar du Habos postlådor, hatt- och skohyllor, i Habos höga kvalité. Habos postlådor är robuusta och klarar det svenska klimatet. Hatt och skohyllor i robust design lite mer åt den offentliga sektorn.
Saknar du någon produkt från Habo - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna!

Visa som Rutnät List

37 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

37 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Populära kategorier från Habo

I StayHomes sortiment av Habo kan du finna deras populära postlådor, kroklister, klädhängare, hatt- och skohyllor, och tillbehör som lås och förlängningskonsoler.

För att se hela deras sortiment samt andra duktiga leverantörer; kolla in kategorierna: Hallmöbler och Postlådor.

Om Habo

Fabrikören C-G Isaksson grundade företaget 1921 söder om Habo i Fiskebäck. Från början producerade man sockertänger och seldon, för att i slutet av årtiondet gå över till dörrhandtagsproduktion. 

Idag är Habo ett ledande företag inom beslag, och har över 5000 artiklar för att göra hemmet mer trivsamt och funktionellt. 

Habo har idag ett brett sortiment som innefattar brevlådor, skyltar, hyllor och konsoler, köksbeslag, krok och hängare, badrumstillbehör, samt handtag och dörrbeslag.