LJUSSLINGA UTOMHUS

Ljusslingor för utomhusbruk från Markslöjd och Star Trading

Snygga ljusslingor för utomhusbruk att dekorera trädgården med. Buskar träd får ny karaktär med en ljusslinga utomhus. Välj från ett brett sortiment av solenergidrivna, eldrivna eller batteridrivna.
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 111

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. System Expo nät START 3x3m klar
    19%
    System Expo nät START 3x3m
    1220 kr 985 kr
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 111

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Ljusslingor i trädgården och i parker

En ljusslinga i trädgården ger ett trevligt sken över den mörka delen av året. Sista åren har det blivit populärt att smycka sin trädgård, träd, buskar med utomhusslingor. Många sätter upp slingorna när mörkret faller på i oktober och har glädje av dessa fram till att vårsolen kommer tillbaka i mars. Lisebergs nöjesfält i Göteborg har säkert bidragit till att svenska folket smyckar sina träd med ljusslingor. Liseberg tänder upp 100000-tals ljuspunkter i sina träd varje vinter.

Ljusslingor utomhus för balkonger och husdekoration

Att linda in sitt balkongräcke med en ljusslinga är ett enkelt sätt att ljusa upp din omgivning. Dessutom ser det inbjudande ut i vintermörkret. Ljusslingan kan även fästas med buntband för att hållas på plats. Ett annat populärt användningsområde är att klä in sitt hus med en utomhusslinga. Husknutar, fönster och takkanter kan smyckas med en slinga.

Vilken typ av ljusslinga kan jag använda utomhus?

Använd alltid en slinga eller slingsystem som är tillverkade för att klara en utomhusmiljö. När du köper slinga så ska den vara märkt med en IP klass. En 230V utomhusslinga ska ha IP44 så den klarar regn och rusk. En lågvoltslinga ska ha en transformator för utomhusbruk. Barn och husdjur ska kunna leka i trädgården utan att kunna skadads av slingan.

Chrissline ljusslinga utomhus Markslöjd

Utbyggbara ljusslingor utomhus för julstämning i trädgården Markslöjd erbjuder ett stort antal utomhusslingor där modellen Chrissline är Markslöjds proffslinga med 230V. Systemet består av ljusslingor (5m eller 10m) är utbyggbart med övriga Chrissline produkter. Chrissline ljusslinga kan byggas ut till totalt 100 meter, eller 1000 ljuskällor. Allt är utbyggbart och genom att köpa EXTRA-produkter som du enkelt kopplar in i ditt befintliga kan du bygga ditt eget Chrissline system. Ljusslingor har många ljuspunkter och kan användas för att markera en kontur eller lyfta fram en form i höst och vintermörkret. Här finner du mängder av ljusslingor och tillbehör att inspireras av - lycka till med din dekoration!

System Expo ljusslinga utomhus Star Trading

Detta system är byggbart med "start" och "extra" produkter. Gummikablar med 230V tryggar en säker och lång livslängd. Välj mellan traditionella slingor, ljusgardiner, kopplingar, ringar, T-kopplingar mm. Start Trading har Sveriges störta sortiment av ljusslingor. De certifierar sina slingor mot Semko för att få dem godkända enligt EU-normen.

Partybelysning som utomhusslinga

En ljusslinga kan höja hela festen. Dels ger slingan ljus när det blir mörkt men är även en dekoration natten lång. Hos oss hittar du många färgglada slingor med olika figurer och former, allt ifrån kräftor, till bollar och hjärtan.

Använd en ljusslinga utomhus i den Pergola

Tänk dig en sommarnatt med ljumma vindar och där du dukat upp för fest i din pergola. Då ska du självklart ha slingor inlindade runt alla stolpar och takstolar. När partyt kommer igång tänder du din blinkande slinga. Vilken färg du vill använda på ljusen väljer du efter tycke och smak.

LED eller glödljus i din utomhusslinga

System LED från Star Trading är deras premiumsystem för större, hållbara dekorationer, Slingan har ett kraftigt ljussken och livslängden ligger på hela 50 000 timmar. System Led lämpar sig såväl för offentliga miljöer som för konsumenter med höga krav. Systemet är byggbart. Idag har LED lampor tagit över marknaden efter glödljusslingorna.