OPRANIC - Infravärmare

Terassvärmare från Opranic.

Opranics terassvärmare använder sig av infravärmare som värme källa. I hösten och vinterns mörka och ruggiga kvällar är infravärme ett bra alternativ. Förutom att du kan använda dina uterum längre på året återger terassvärmaren desutom ett behagligt sken och fungerar som en stämningshöjare, det blir mysigare helt enkelt.

Opranics terassvärmare har upp till 96% effektivitet att återge energin som strålvärme vilket gör deras produkter energieffektiva. Opranic tillverkar själva nyckelkomponenterna för att få fram produkter med hög kvalitet och lång hållbarhet.

Vi på StayHome erbjuder ett urval av Opranics infravärmare, saknar du något från deras sortiment - hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Visa som Rutnät List

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Produkter från Opranic

Opranic tillverkar infravärmare för terasser, balkonger och restauranger. Produkterna är godkända för att kunna användas utomhus eller innomhus. Produkter ger inga växthusgaser, inga obehagliga lukter vilket gör att du kan njuta av renare, grönare värme jämfört med traditionella värmare.

Infravärmare konverterar upp till 96% av energin till strålvärme vilket gör produkten energieffektiv. Då Opranic själva producerar nyckelkomponenterna och designen får du en infravärmare med utmärkt prestanda, effektivitet samt med hög kvalitet och lång hållbarhet.

Vi på StayHome har Opranics Infravärmare under kategorin Infravärmare, där du även hittar fler duktiga leverantörer. Under huvudkategorin VÄRME & KLIMAT hittar du även andra typer av terassvärmare, samt klimatprodukter.

Om Opranic

Opranic har över 20års erfarenhet inom infrafärmeteknik. Organic själva utvecklar och producerar tekniken och nyckelkomponenterna för att få bästa möjliga prestandan, i effektivitet och hållbarhet. 

Designen görs av skandinaviska designers, medan teknisk utveckling och tillverkning sker i andra delar av Europa.