Infravärmare Opranic Thor 70 Golv 2300W IP65 Fjärr Svart

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
34-S70-23XRB
3990 kr 3790 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Infravärmare Opranic Thor S70 Golv 2300W IP65 Svart med Fjärrkontroll och 9 timmars Timer

Föregångaren till S70, Thor S50 blev BÄST I TEST hos Inspekto.se

Opranic Thor är en effektiv golvstående infravärmare av högsta kvalité i Premiumsegmentet för dig som söker en värmare av högsta kvalite, utrustad med den senaste tekniken av infravärme IR65 mellanvågsfrekvens som värmer objekten och personerna som träffas av strålarna och inte luften. Infravärme som värmer som solen och även sätter igång blodcirkulationen, använder ingen farlig strålning. Väldigt effektiv och miljövänlig eftersom den blir varm direkt och värmer direkt så ingen energi försvinner i onödan.

Även om infraröd strålningsvärme inte påverkas av luftrörelser eller omgivande temperatur, kommer människor att känna sig kallare vid blåsigt och kallt väder på grund av avkylningseffekten. Vid kallt blåsigt väder är avkylningen stor och temperaturförlusten är stor, är det nödvändigt kompensera med en kraftfull infravärmare för att uppnå en komfortabel utomhus miljö. Vi rekommenderar 250W till 600W per kvadratmeter för att uppnå en komfortabel utomhus miljö med Opranic infravärmare.

Kan användas inomhus och utomhus, på altanen, uterummet, balkongen, garaget, eller uteserveringen. Robust konstruktion som klarar strilande regn, är IP65 klassad / fuktskyddad.

Värmen styrs enkelt i fem effektlägen med den medföljande fjärrkontrollen. , effekt 900W-2300W, överhettningsskydd och tippskydd.

Garantitiden är 2 år och IR-X värmeelementet har en brinntid på hela 10 000 timmar även vid kontinuerlig drift. Infravärmaren har 2 meter lång kabel med vanlig jordad stickkontakt så ingen elektriker behövs, 230-240V.

Mått: Höjd 106cm, Bredd 19cm, djup 9cm (Exklusive foten)

Här finner du manualer om du är osäker på montering, värmespridning och de olika modellerna

Produktblad
Användarmanual
Mer info
Opranic infravärme teknik som värmer som solens strålar. Den ger ifrån sig ett mjukt vilsamt orange sken och har ett betydligt mjukare ljus jämfört med halogenvärmare. Den värmer objekt direkt utan att värma upp
luften i miljön vilket undviker energislöseri samt behåller luftfuktigheten. Mellanvågs IR-X CARBON BLACK strålningen är avslappnande och har en stimulerande effekt på blodcirkulationen. Används inomhus eller utomhus (klarar regn, IP65 godkänd).
Teknisk data
Artikelnr: 34-S70-23XRB Varumärke: Opranic
Färg: Svart Vikt (kg): 8.0
Material: Aluminium Höjd: 106cm
Djup: 9 Bredd: 19cm
Effekt: 2300W IP Klass: IP65
Livslängd: 10000tim Volt: 230V
Modell: Opranic Thor infravärmare