Imus Terrassvärmare under bord 550W IP44 vit

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
61-1187
1875 kr 1695 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Imus Terrassvärmare för placering under bord, 550W Utomhus IP44
Innovativ och unik Terrassvärmare för värme på balkong och uteplats, den är anpassad för att placeras under ditt bord och ger då skön tillskottsvärme för benen, värmen sprider sig under bordet och strömmar upp och värmer hela kroppen.

Konventionella värmare placeras på vägg eller tak och fungerar genom att trycka ner värmen mot platsen man sitter på, Mensa Heatings värmare arbetar tvärt om och tillför värmen direkt på personen underifrån, detta gör att det går åt betydligt mindre energi (550W) i relation till de flesta andra infravärmare på marknaden (1800-2300W). På en helkväll, 6 timmar förbrukar Imus endast ca 3KWh, dvs ca 5 kronor i elförbrukning, oslagbart billig värme på din uteplats.

Specifikationer
Mått: Höjd: 67cm Ø22cm .
Strömbrytare på värmaren.
Sladdlängd 180cm, med stickkontakt 230V.
Sprider värmen åt två håll.
Perfekt för uteplatsen eller altanen, IP44 fuktskyddad.
Mer info
Innovativ och energisnål Terrassvärmare för såväl balkong, terrass som uteservering, har ett överhettningskydd som stänger av den om den bli för varm. Förläng din utesäsong med en smart terassvärmare. Denna produkten har IP44 vilket innebär att den är godkänd för utomhusbruk. Den är godkänd av EMC/CE. Infravärmaren har utbytbart Qvarts-UV rör med livsläng på ca 5-7000 timmar. Effektiv värmare för din altan.

Värmaren är även av Safe-Touch modell, vilket innebär att värmaren ej blir så varm att man kan bränna sig på den, detta gör den lämplig för placering under bordet där andra värmare ej kan placeras.

De flesta värmare sprider endast värmen åt ett håll, Imus sprider värmen åt två håll och värmer därför flera personer samtidigt, man kan antingen rikta värmaren mot benen på dom som sitter vid bordet (2-personer), eller vrida den så värmestrålningen blir mer diffus och värmer ett helt sällskap om 2-6 personer.

Imus värmer säkert och på ett energisnålt sätt med hjälp av ett 550W utbytbart Qvartsrör med Infrarött ljus för behaglig värme. Röret har en livslängd på ca 5-7000 timmar.

För 2-4 personer rekommenderas en värmare, för 4-6 personer rekommenderas två värmare, behovet varierar på utomhustemperatur samt om läget är utsatt för vind.

Imus finns i 3 färger, Svart, Vit och Mörkgrå. Se liknande produkter nedan.

Har du ytterligare frågor om denna produkt, tveka inte att kontakta oss på StayHome.
Teknisk data
Artikelnr: 61-1187 Varumärke: Mensa Heating
Färg: Vit Vikt (kg): 4.0
Material: Plast Höjd: 67cm
Bredd: 22cm Effekt: 550W
IP Klass: IP44 Volt: 230V
Modell: Imus Terrassvärmare