NORLYS - Utebelysning

Lampor från Norlys

Norlys levererar utomhusbelysning för privata hem och trädgårdar samt offentlig miljö. I sortimentet finner du såväl moderna som klassiska armaturer. Norlys används av många proffsanvändare och elektriker då Norlys kvalitet är en av marknadens bästa. Vi på StayHome är stolta över att vara återförsäljare av dessa utomhuslampor.

Norlys armaturer finns i aluminium, koppar och stål. Vi kan även leverera i färgerna svart, vitt, grafit, antikgrönt eller aluminium (ljus grå färg).

Ett flertal av våra produkter finns också i galvaniserat utförande. Vi levererar våra armaturer med riktigt glas eller ett slagfast polykarbonat. De flesta av våra modeller har skyddsklass II och är dubbelisolerade och dessa lampor behöver inte jordas. Armaturer med skyddsklass I måste jordas.

Storsäljande utebelysning och lampor från Norlys. Här hittar du bland annat lyktstolpar, pollare, utomhusvägglampor och trädgårdsspotar.

Om du saknar någon lampa eller har frågor om något belysningstillbehör eller fäste - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna!

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 388

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Norlys Modena Vägg Svart
  17%
  Norlys Modena Vägg Upp Svart
  1700 kr 1413 kr
 2. Modena Vägglampa Big Svart
  30%
 3. Modena Vägglampa Big Svart
  30%
 4. Norlys Bologna Vägg Upp Svart
  14%
 5. Norlys Modena Vägg Ner Svart
  17%
  Norlys Modena Vägg Ner Svart
  1700 kr 1413 kr
 6. Norlys Bologna Portstolpe Svart
  11%
 7. Norlys Bologna Vägg Ned Svart
  14%
 8. Norlys Norlys London lykthus E27 svart
  32%
 9. Modena Vit vägglampa
  17%
  Modena Vit vägglampa
  1700 kr 1413 kr
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 388

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Populära kategorier från Norlys

I Stayhomes sortiment av Norlys kan du finna ett brett utbud av deras utebelysning. Norlys produkter hittar du i kategorierna Vägglampor, Pollare, Lyktstolpar, Trädgårdsspotar, Markspotlight och Markfäste & Hörnfästen. Här hittar du även andra duktiga leverantörer.

I Norlys utebelysning finner du lampor med IP44 pch IP54 klassificering, godkända för utomhusbruk. Se hela Stayhomes utbud av utomhusbelysning här.

Det finns ett antal tillbehör till Norlys utomhuslampor, bla. markfästen, väggfästen och glas. Kontakta gärna oss på StayHome om du har behov eller frågor kring dessa tillbehör eller om det är någon annan lampa du sett men inte finner i vår e-handel.

Om Norlys

Norlys AS etablerades 1991 och har idag flera dotterbolag i Sverige, Frankrike, Polen och Italien samt distributörer i många andra europeiska länder. Föräljning i Mellanöstern är också en viktig marknad för Norlys.

Nästan all produktion sker i företagets egna fabrik, och de har cs 230 anställda. Fabriken innehar ISO 9001:2008 certifikat som är godkänd av det Norska Veritas. Certifieringen säkrar en jämn och hög kvalitet och all proudktion sker enligt den europeiska normen EN60598-1.

Norlys tillverkat belysning för offentlig miljö, och för privata hem och trädgårdar.

Vilka ljuskällor bör användas till Norlys belysning?

Majoriteten av Norlys lampor använder vanliga LED lampor med E14 eller E27 sockel, men även andra varianter kan förekomma; Kolla då under "Teknisk Data" "Sockel", på produktens sida, så får du relevant information för just dig. 

IP klassificering, vad gäller?

IP klassificering berättar hur väl skyddad produkten är mot yttre påverkan.

Den första siffran berättar hur väl skyddad produkten är mot fasta föremål som till exempel damm, där 0 betyder att den är helt oskyddad och 6 att den är dammtät.

Den andra siffran berättar hur väl skyddad produkten är mot vatten. Där 0 innebär inget skydd och 8 att den kan sänkas under vatten.

Vanliga IP klassificeringar hos oss:
IP20: För inomhus bruk. Innehar skydd mot elektiska stötar (skydd mot inträngande föremål större än 12mm)
IP23: För fasadbelysning. Skydd mot vatten ovan ifrån samt skydd mot inträngande föremål större än 12mm.
IP44: För badrum och utomhus, skydd mot strilande vatten samt mot inträngande föremål större än 1mm- men ej vattentät. Kan användas i hela badrummet förutom direkt i badkaret eller duschen.
IP54/55: För badrum och utomhus, dammskyddad. IP55 är även spolsäkert men ej med högtrtycksspolning.