GRILLSYMBOL - Cortenstål

Blomkrukor & Grillar från GrillSymbol

Sortiment av robusta blomkrukor och grillar i Cortenstål. 2008 gundades GrillSymbol OÜ och pannor avsedda att stå emot tidens tand i hård användning började levereras till kunderna. 2018 utvidgades GrillSymbols sortiment av cortenstålprodukter och innefattar nu även blomlådor och grillar. Bra kolstålsprodukter som används på rätt sätt kan mycket väl kan stå sig gott och väl 100 användningsår.

Hos oss på StayHome hittar du GrillSymbols blomkrukor, eldstäder och grillar.
Om du saknar någon produkt från GrillSymbol - kontakt oss på StayHome så hjälper vi dig gärna.

 

Vad är cortenstål

Cortenstål är nästan som rent kolstål, men specialbehandlad så att ytan bildar ett hållfast lager mot väderförhållanderna. Ytan är rödbrun (färgtonen liknar rost) från början, men blir mörkare med tiden. Vid korrekt användning är Cor-Ten stålet hållfast, långvarigt och underhållsfritt, samt motstår tiden på ett unikt sätt.

Om Grillsymbols cortenstålskrukor

GrillSymbols krukor är alla underhållsfria och robusta. Hållbara och välgjorda produkter som du kan leva och njuta av länge. Passar lika bra i offentlig miljö som in den privata trädgården. Krukornas naturliga färgnyans passar mycket bra ihop med de flesta växter och blommor. Krukorna finns i flera olika storlekar som gör det möjligt för dig att plantera allt från mindre träd till små planteringar.