Terrassvärmare Toscana hängande takvärmare 1200W Svart

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
11-599500B
1245 kr 995 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1 arbetsdag

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Terrassvärmare Toscana hängande takvärmare 1200W Svart
Hängande terrassvärmare för tak som ger en rundstrålande värme och ett behagligt varmvitt sken. Perfekt för uterummet, balkongen, altanen, i förtältet till husvagnen eller varför inte på uteserveringen? Terrassvärmaren har en 1,8 meter lång svart kabel med jordad stickkontakt samt en 50cm lång säkerhetskedja som ingår.

Toscana är en modernt designad, eldriven infravärmare och har 1200W värmeeffekt. Värmeröret avger inte bara en härlig värme utan även ett varmvitt läsljus som gör att värmaren kan användas både som lampa och terassvärmare. Toscana hängs enkelt upp i taket med den medföljande länken som enkelt går att justera i höjd och fästes i krok.
En snygg och stilren värmare med kompakt design och konstruktion.
Mer info
Så fungerar Toscana Terrassvärmare:
Toscana tänds och släcks genom att du drar i snöret som hänger ner ifrån värmaren. Värmaren har ett effektläge på 1200W. GSCE godkänd. Precis som övrig infravärme är spänningen 230V. Vid full effekt blir chassit ca 39 grader varmt, vilket gör att värmaren inte medför någon risk för brännskador om man råkar ta på den.

Värmespridningen är ca 4-6 kvadratmeter beroende på höjd. Vi rekommenderar infravärme framför gasol och Terrassvärmare Toscana är ett bra alternativ till traditionella infravärmare. Vi föredrar elvärmare och tycker man skall tänka på riskerna med gasolbrännare. Gasol är mycket brandfarligt vid läckage och får bara förvaras på särskilda platser (ej vind eller källare). En normal gasolvärmare kostar ca 30 kr/h i drift och en elvärmare ca 1–3 kr/h beroede på aktuellt elpris. Gasolvärmarna har högre effekt än en infravärmare men då gas är flyktigt avtar värmen snabbt tillskillnad mot infravärmarens strålningsvärme och därför är den upplevda värmen ungefär likvärdig som från gasol på någon meters avstånd från värmekällan.
Teknisk data
Artikelnr: 11-599500B Varumärke: Termo
Färg: Svart Vikt (kg): 3.0
Material: Metall Diameter: 44cm
Höjd: 19cm Effekt: 1200W
IP Klass: IP44 Volt: 230V
Modell: Terrassvärmare Toscana