Terrassvärmare Capri hängande takvärmare 700W Vit

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
11-593100-B
595 kr 536 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1 arbetsdag

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Terrassvärmare Capri hängande takvärmare 700W Vit
Capri är en liten och smidig hängande terrassvärmare, för tak som ger en rundstrålande värme och ett behagligt varmvitt sken. Perfekt för uterummet, balkongen, altanen, i förtältet till husvagnen eller varför inte på uteserveringen? Terrassvärmaren har en 1,9 meter lång svart kabel med jordad stickkontakt samt en 50cm lång säkerhetskedja ingår. I botten på värmaren sitter en strömbrytare för På/Av

Capri är en modern eldriven klassisk infravärmare och har effekten 700W. Värmeröret avger inte bara en härlig värme utan även ett varmvitt läsljus som gör att värmaren kan användas både som lampa och terrassvärmare. Capri hängs enkelt upp i taket med den medföljande länken som enkelt går att justera i höjd och fästes i krok. Av och På regleras med hjälp av en inbygd strömbrytare !
Mer info
Så fungerar Capri Terrassvärmare: Capri tänds genom att du trycker igång den på strömbrytaren. Värmaren har två lägen: AV & 7000W. CE godkänd. Precis som övrig infravärme är spänningen 230V. Vid drift blir utsidan av värmaren ca 35 grader varm, vilket gör att värmaren inte medför någon risk för brännskador om man råkar ta på den.

Värmespridningen är ca fyra kvadratmeter beroende på höjd. Vi rekommenderar infravärme framför gasol och Terrassvärmare Verona är ett alternativ till traditionella infravärmare. Vi föredrar elvärmare och tycker man skall tänka på riskerna med gasolbrännare. Gasol är mycket brandfarligt vid läckage och får bara förvaras på särskilda platser (ej vind eller källare). En normal gasolvärmare kostar ca 30 kr/h i drift och en elvärmare ca 1–2 kr/h. Gasolvärmarna har högre effekt än en infravärmare men då gas är flyktigt avtar värmen snabbt tillskillnad mot infravärmarens strålningsvärme och därför är den upplevda värmen ungefär likvärdig som från gasol på någon meters avstånd från värmekällan.
Teknisk data
Artikelnr: 11-593100-B Varumärke: Termo
Färg: Vit Vikt (kg): 2.0
Material: Aluminium Diameter: 26cm
Höjd: 21cm Effekt: 700W
IP Klass: IP24 Volt: 230V
Modell: Terrassvärmare Capri Takpendel