Självvattnande Kruka Classico 70 vit högglans H65cm

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
74-14660
3350 kr 3015 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Beställningsvara ca 2-3 veckor

Leveransinfo

Skickas som Hemleverans

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Självvattnande Kruka Classico 70 vit högglans H65cm
Stilren och högblank, riktigt stor kruka med smart självbevattningssystem som tar hand om dina blommor i upp till 3 månader, vid normal nederbörd och användning utomhus. Krukan rymmer hela 145 liter jord och 26 liter vatten, perfekt för dig som har större gröna växter som t.ex Dracena, Benjaminfikus, Yuccapalmer eller Kanariepalm. Blomkrukan är tillverkad av slagtålig plast som är mycket hållbar, finishen är snyggt högblank, en riktig Premiumprodukt för den kräsne. Krukan tål utomhusväder och frost samt är UV-resistent som bidrar till att behålla sin färg. En kvalitetsprodukt som ger dig glädje i många år.

Krukan rekommenderas för växter med en höjd på upp till 170cm utomhus (inomhus eller med stöd är högre växter inga problem)

Det som ingår är självvattnande kruka, grusgranulat samt mätsticka som indikerar när det är dags att fylla på vatten. Dräneringsplugg finns i botten av krukan som kan användas när krukan står utomhus för att undvika övervattning.

OBS! Det tar 1-2 veckor innan självvattningen börjar beroende på blommor. Under denna tiden får man vattna på som vanligt. Manualer om hur man monterar och tar hand om sina blommor på bästa sätt i denna självvattnande krukan ingår.

Se gärna filmen till vänster om hur du monterar och planterar i Classico Color.
Klicka här

OBS!! För denna artikel lägg till Hemleverans i kassan, pga stoleken på denna vara kan den ej skickas som ett ombudspaket.
Mer info
Exklusiva blomlådor från Clarius / Lechuza med bevattning. Trendiga krukor och blomlådor för både inomhusbruk och utomhusbruk, alla kompletta med innekrukor & bevattningssystem. Allt för att uppnå en optimal växtmiljö. Välj mellan massor av modeller & färger. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra och väldigt exklusiva.
Teknisk data
Artikelnr: 74-14660 Varumärke: Lechuza
Färg: Vit Vikt (kg): 10.0
Material: Plast Höjd: 64,5cm
Djup: 70cm Bredd: 70cm
Modell: Självvattnande Kruka Classico 70 Premium