Självvattnande Blomlåda Balconera Cottage 50cm grafitsvart

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
74-15609
495 kr 446 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Beställningsvara ca 2-3 veckor

Leveransinfo

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Självvattnande Blomlåda Balconera Cottage 50cm grafitsvart
En exklusiv självvattnande blomlåda 50cm i trendig konstrotting plast med ett smart självbevattningssystem som tar hand om dina blommor i upp till 3 månader, vid normal nederbörd och användning utomhus. Perfekt för dig som skall resa bort eller glömmer att vattna blommorna. Blomlådan har en innerkruka med handtag som gör den lätt att lyfta ur när du ska plantera.

Blomlådan tål frost och är tillverkad av slagsäker plast som är mycket hållbar. UV-resistent som bidrar till att behålla sin färg. Dräneringsplugg finns i botten av blomlådan som kan tas bort när krukan står utomhus för att undvika övervattning. En kvalitetsprodukt som ger dig glädje i många år. Mätsticka och grusgranulat ingår samt manualer om hur du sköter din blomlåda och blommor på bästa sätt.

Se gärna filmerna till vänster om hur du planterar och monterar blomlådan på vägg eller balkongräcke med Balconera balkonghållare (Ingår ej, se tillbehör nedan.) Fästena sitter 30cm mellan varandra.
Mer info
Letar du efter en blomlåda med självbevattning? Vi har många varianter och storlekar. Vita, svarta, bruna, skiffergrå mm. Blomlådorna finns bla annat i måtten 45, 50, 80, 95 och100cm. Mixa blomlådor och krukor med samma kulörer. Använder du din självattnande Lechuza kruka utomhus så kan du skruva ur bottenpluggen för att undvika att växten drunknar vid mycket regn. Smart och enkelt.
Teknisk data
Artikelnr: 74-15609 Varumärke: Lechuza
Färg: Grafit/Svart Vikt (kg): 3.0
Material: Polyeten Längd: 50cm
Höjd: 19cm Djup: 19cm
Modell: Balconera självvattnande blomlåda Lechuza