Rektangulärt stekbord med handtag 42x31cm

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
106-120009
995 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1 arbetsdag

Leveransinfo

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser

Rektangulärt stekbord med handtag för grill 42x31cm

Här är ett verkligt måste för den som älskar att grilla!

Med vårt stilrena och klassiskt snygga stekbord gör du enkelt om din grill eller spis i hemmet till stekbord och skapar en lyxigare och godare tillagning likt ett restaurangkök.

Med vårt stekbord i 4 mm varmvalsad stål tillsammans med svetsade kanter och en böjd yttre kant har du den perfekta stekhällen för att smasha hamburgare likt aldrig förr.

Praktiska handtag gör det enkelt att lyfta av och på stekbordet och kanterna hjälper dig att samla fettet, som du enkelt skrapar av efter tillagning.

Fungerar utmärkt på spis, oavsett häll (induktion, gas eller platta) samt även på grillen (kol, gasol).

Designat och tillverkat i Småland, likt #ÄLSKAPLÅTs övriga produkter, men denna gång också med ett unikt tema och i en serie med tillbehör som gör att du alltid vill ”stanna hemma och njuta” – Stay Home & Enjoy !

Missa inte hela vår temaserie Stay Home & Enjoy med alla produkter samlade för en härlig och modern matlagning i köket eller vid grillen.

Mått: 425x310x4mm

 

Skötselråd stekbord:

Vid första användning av ditt stekbord rekommenderar vi att du oljar in och hettar upp det först så att det får en ”mättad” yta som gör det enklare att hålla rent men också lättare att ingen mat fastnar på stekbordet.

Att olja in stekbordet kan behöva göras även löpande efter användning, tänk gjutjärnsgrytan där hemma som i omgångar kan behöva lite extra omsorg.

Du ska aldrig diska stekbordet i diskmaskin, helst ej heller använda diskmedel. Det går bra att använda varmt vatten och en skrapa att rengöra med. Stålull går också bra men var försiktig och torka stekbordet torrt efteråt.
Skulle du få rostbildning går det enkelt att få bort med stålull eller lite snällare sandpapper.

Efter användning låter du stekbordet svalna och därefter går det enkelt att torka av eller skrapa bort de sotade resterna. Stekbordet mörknar/skiftar i färg efter användning och det är helt naturligt och påverkar ej heller kvalitén på produkten.

Mer info
#ÄLSKAPLÅT drivs av två kvinnor, vars hjärnhalvor kompletterar varandra och driver företaget framåt. Tillsammans vill vi sprida vår design och produkter ut på en allt större marknad och vi är extra stolta över att all vår tillverkning sker på det Småländska Höglandet.
Teknisk data
Artikelnr: 106-120009 Varumärke: #ÄLSKAPLÅT
Färg: Stål Vikt (kg): 4.0
Material: Stål Längd: 42,5cm
Höjd: 4mm Bredd: 31cm
Modell: Rektangulärt stekbord med handtag