Kylplatta i rostfritt stål XL 63x23cm

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
106-931506
995 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1 arbetsdag

Leveransinfo

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Kylplatta i rostfritt stål XL 63x23cm
Kärt barn har många namn! Vi har valt benämningen kylplatta men många använder även benämningen kylbricka.. Hur som, med vår kylplatta kan Ni på ett enkelt och smidigt sätt hålla maten kall och fräsch på bordet. Vår kylplatta är tillverkad i rostfri borstad plåt i en mycket stilren design.

XL Kylplattan passar bl.a. perfekt till den långa varmrökta laxen, och är en effektiv lösning för att hålla kyld mat och dryck fortsatt kall på frukostbordet såväl som salladsbuffén, påsk- och julbordet, midsommar eller kanske studentfesten. Ja som Ni hör ger kylplattan en oändlig rad möjligheter till användning.

Förutom tidigare nämnda områden är dessa naturligtvis idealiska för restauranger, hotell, sjukhus, skolor - ja på alla ställen där det finns behov av att bibehålla kvalitén på vår mat utanför kylskåpet.

Kylplattan passar bäst med 7-8 st normalstora kylklampar (ingår ej) och kan naturligtvis torkas av både med och utan rengöringsmedel, diskmedel utan någon åverkan på produkten. Den kan också om så önskas diskas i maskin. Kylplattan har inga svetsade hörn.

Levereras med en skyddsplast på produkten (för att skydda lådan vid transport) och silikontassar medföljer i lådan att montera undertill som fötter.

Mått:
63x23x4 cm
Materialtjocklek 1,5mm

OBS! Tänk på att den laserskurna plåten kan vara något vass i kanterna, så var lite extra försiktiga när ni tar bort skyddsplasten så ni inte skadar er.Viss putsning kan förekomma runt den laserskurna texten på kylplattan och besörjs av kunden efter avtagning av skyddsplast.
Mer info
#ÄLSKAPLÅT drivs av två kvinnor, vars hjärnhalvor kompletterar varandra och driver företaget framåt. Tillsammans vill vi sprida vår design och produkter ut på en allt större marknad och vi är extra stolta över att all vår tillverkning sker på det Småländska Höglandet.
Teknisk data
Artikelnr: 106-931506 Varumärke: #ÄLSKAPLÅT
Färg: Silver Vikt (kg): 1.0
Material: Stål Längd: 63cm
Höjd: 4cm Bredd: 23cm
Modell: Kylplatta i rostfritt stål XL 63x23cm