Smashjärn Hamburgerpress i rostfritt stål

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
106-120011
299 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1 arbetsdag

Leveransinfo

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser

Smashjärn Hamburger press:

Stay Home & Enjoy - Ja de är precis njutning vi vill att du ska uppleva när du tillreder, eller framför allt äter, dina smashade burgare.

Med vår hamburgerpress i rostfrittstål, som både är greppvänlig och snygg, kommer det brassas burgare sommaren lång tror vi.

Smasha till, brassa på vårt rektangulära eller runda stekbord och sedan skjuts in i munnen! Eller ja, de går ju förresten utmärkt att servera burgarna på våra härliga grillbrickor också i samma tema.

Vår temaserie Stay Home & Enjoy med alla produkter samlade för en härlig och modern matlagning i köket eller vid grillen, perfekta presenten till den som har allt eller varför inte helt enkelt en vanlig-dag present till dig själv?

Designat och tillverkat i Småland, likt #ÄLSKAPLÅTs övriga produkter, men denna gång också med ett unikt tema och i en serie med grill och mattillbehör som gör att du alltid vill ”stanna hemma och njuta” – Stay Home & Enjoy

Mått: diameter 130 mm höjd 60 mm

Mer info
#ÄLSKAPLÅT drivs av två kvinnor, vars hjärnhalvor kompletterar varandra och driver företaget framåt. Tillsammans vill vi sprida vår design och produkter ut på en allt större marknad och vi är extra stolta över att all vår tillverkning sker på det Småländska Höglandet.
Teknisk data
Artikelnr: 106-120011 Varumärke: #ÄLSKAPLÅT
Färg: Stål Vikt (kg): 1.0
Material: Rostfritt stål Diameter: 130mm
Höjd: 60mm Modell: Smashjärn Hamburgerpress i rostfritt stål