Laddar...

Fårskinnsfäll Aussie Sahara 60x100cm

Lagersaldo

Skickas inom 3-5 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 2-4 dagar

Artikelnr
13-1720001-07
1895 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Skandilock Fårskinnsfäll
Naturligt lockig fårskinnsfäll från Australien. Ull längd ca 17 mm. Perfekt fäll för att öka mysfaktorn i din soffa eller fåtölj. Varför inte använda fårskinnsfällen som en matta vid sängkanten. Härligt att vakna på morgonen och sätta fötterna på en mjuk och varm fäll. Fårskinnet är en unik skapelse. Den unika kombinationen av läder på ena sidan och ull på den andra erbjuder en rad fördelar. Först och främst är fårskinnet vackert att se på och har en skön taktil känsla. Det reglerar även temperaturen på ett naturligt sätt vilket ökar välbefinnandet. Det värmer i kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt.
Artikelnr13-1720001-07 VarumärkeSkandilock
FärgSahara Vikt (kg)1.0
Måttca 60x100cm ModellFårskinnsfäll Aussie Sahara 60x100cm
Undvik att placera skinn med mörkare baksida på ljusa möbler eller underlag eftersom detta kan orsaka missfärgningar.
Lätt nedsmutsade skinn: skaka, vädra och dammsug regelbundet. Torka av med fuktig svamp och ljummet vatten. Kraftigt nedsmutsade skinn: Dränk genast in fläcken med kallt vatten. Tvätta i maskin 30°C. Använd ett milt ullschampo. Centrifugera men torktumla ej. Skinnet hängs upp eller torkas plant i rumstemperatur.
Töj och gnugga skinnet flertalet gånger under torkningsprocessen. För att återfå smidigheten skrapa lädersidan upprepade gånger med en matsked innan skinnet är helt torrt. Ej blekning, ej strykning. Utsätt ej för direkt solsken.