Laddar...

Fårskinnsdyna Mozzie Graphite 36cm

Lagersaldo

Skickas inom 3-5 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 2-4 dagar

Artikelnr
13-172661203
675 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Skandilock Fårskinnsdyna Mozzie 36cm
Mozzie fårskinnsdyna är en mjuk stolsdyna med konstläder undertill som gör att dynan inte glider iväg. Äkta fårskinn och med stoppning för mjukare upplevelse. Är 36 cm i diameter och 32 mm tjock. Skinnet reglerar även temperaturen på ett naturligt sätt vilket ökar välbefinnandet. Det värmer i kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt. Fårskinnen är naturligt lockiga men skillnader i struktur och ulltäthet förekommer.
Om du önskar andra mått eller färger på din fårskinnssits så kontakta oss på [email protected] Vi skickar också färgprover om du önskar.
För att se film på Mozzie Klicka här
Artikelnr13-172661203 VarumärkeSkandilock
FärgGrafit Vikt (kg)0.3
Mått36cm ModellSkandilock Fårskinnsdyna
Undvik att placera skinn med mörkare baksida på ljusa möbler eller underlag eftersom detta kan orsaka missfärgningar.
Lätt nedsmutsade skinn: skaka, vädra och dammsug regelbundet. Torka av med fuktig svamp och ljummet vatten. Kraftigt nedsmutsade skinn: Dränk genast in fläcken med kallt vatten. Tvätta i maskin 30°C. Använd ett milt ullschampo. Centrifugera men torktumla ej. Skinnet hängs upp eller torkas plant i rumstemperatur.
Töj och gnugga skinnet flertalet gånger under torkningsprocessen. För att återfå smidigheten skrapa lädersidan upprepade gånger med en matsked innan skinnet är helt torrt. Ej blekning, ej strykning. Utsätt ej för direkt solsken.