Terrassvärmare Verona hängande takvärmare 600-1500W Vit

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
11-592000W
1295 kr 1166 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1 arbetsdag

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Terrassvärmare Verona hängande takvärmare 600-1500W Vit Originalet
Hängande terrassvärmare för tak som ger en rundstrålande värme och ett behagligt varmvitt sken. Perfekt för uterummet, balkongen, altanen, i förtältet till husvagnen eller varför inte på uteserveringen? Terrassvärmaren har en 1,9 meter lång svart kabel med jordad stickkontakt samt en 50cm lång säkerhetskedja ingår.

Verona är en modern eldriven klassisk infravärmare och har två ställbara effektlägen där du kan välja mellan 600W och 1500W. Värmerören avger inte bara en härlig värme utan även ett varmvitt läsljus som gör att värmaren kan användas både som lampa och terassvärmare. Verona hängs enkelt upp i taket med den medföljande länken som enkelt går att justera i höjd och fästes i krok.

Verona är Originalet av hängande terrassvärmare med avsevärt bättre värmeeffekt än billigare kopior på marknaden.

Se filmklippet till vänster på Verona Terrassvärmare.
Klicka här
Mer info
Så fungerar Verona Terrassvärmare:
Du väljer mellan två effektlägen genom att tända ett eller två lysrör. Verona tänds genom att du dra en eller två gånger i snöret som hänger ner ifrån värmaren. Värmaren har tre lägen: AV, 600W och 1500W. GSCE godkänd. Precis som övrig infravärme är spänningen 230V. Vid första läget blir utsidan av värmaren ca 27 grader varm och på full effekt ca 39 grader, vilket gör att värmaren inte medför någon risk för brännskador om man råkar ta på den.

Värmespridningen är ca fyra kvadratmeter beroende på höjd. Vi rekommenderar infravärme framför gasol och Terrassvärmare Verona är ett alternativ till traditionella infravärmare. Vi föredrar elvärmare och tycker man skall tänka på riskerna med gasolbrännare. Gasol är mycket brandfarligt vid läckage och får bara förvaras på särskilda platser (ej vind eller källare). En normal gasolvärmare kostar ca 30 kr/h i drift och en elvärmare ca 1–3 kr/h. Gasolvärmarna har högre effekt än en infravärmare men då gas är flyktigt avtar värmen snabbt tillskillnad mot infravärmarens strålningsvärme och därför är den upplevda värmen ungefär likvärdig som från gasol på någon meters avstånd från värmekällan.
Teknisk data
Artikelnr: 11-592000W Varumärke: Termo
Färg: Vit Vikt (kg): 3.0
Material: Metall Längd: 42cm
Höjd: 20cm Bredd: 42cm
Effekt: 600/1500W IP Klass: IPX4
Volt: 230V Modell: Terrassvärmare VERONA