Laddar...

Självvattnande Kruka Cubico Cottage 30 H56cm Mocka

Lagersaldo

Skickas inom 2-3 veckor

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 5-10 dagar

Artikelnr
22-15225
725 kr 653 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Självvattnande kruka Cubico Cottage 30 Mocha H56cm
Mycket fin självbevattningskruka i konstrotting som passar perfekt till dina utemöbler och din uteplats. Innerkrukan har patenterade handtag vilket gör den lätt att lyfta i/ur och plantera i.
Krukan kan användas både ute och inne. Dräneringspluggar så överflödigt vatten rinner ut. Krukan består av lätt men slagtålig plast och är UV-resistent så den inte missfärgas i solen och är frosttålig.

Under vintern kan blommorna förvaras i innerkrukan.

En kvalitetsprodukt som ger dig glädje i många år.

Det som ingår är kruka och innerkruka med självbevattning och mätsticka med flottör samt grusgranulat.

I början får man vattna på som vanligt innan självvattningen sätter igång. Mätstickan visar hur mycket vatten det finns kvar i reservoaren och när man får fylla på igen. Självbevattningen tar hand om dina blommor upp till tre månader beroende på väder och växter.

Manualer ingår med instruktioner hur du sköter om dina blommor i en självvattnande kruka.
Artikelnr 22-15225 Varumärke Clarius
Material Konstrotting Höjd 56cm
Djup 30cm Bredd 30cm
Trendiga krukor och blomlådor från Lechuza för både inom och utomhusbruk, alla kompletta med innekrukor och bevattningssystem. Allt för att uppnå en perfekt växtmiljö. Välj mellan massor av modeller och färger. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra och väldigt vackra. Vad skiljer Lechuzas krukor från alla andra? ALLTING! Lechuzas krukor är inte bara frosttåliga, lätta och estetiska. Dom är också vackra på insidan. Lechuzas orginal självbevattningssystem ingår alltid och gör skötseln av dina växter till rena barnleken. Överfyllnadsskydd gör att övervattning är ett minne blott. Att vattna dina växter blir till ett rent nöje - upp till 12 veckor mellan vattningarna. Tillverkade i Tyskland för högsta kvalitet och livslängd. "