Laddar...

Infravärmare Opranic Thor Golvmodell 2kW med Fjärr

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
34-THOR20XR-B
3340 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Infravärmare Opranic Thor Golvmodell 20XR-B 2000W Svart med Fjärrkontroll

BÄST I TEST hos Inspekto.se

Opranic Thor är en effektiv golvstående infravärmare av högsta kvalité, utrustad med den senaste tekniken av infravärme IR-X mellanvågsfrekvens som värmer objekten och personerna som träffas av strålarna och inte luften. Infravärme som värmer som solen och även sätter igång blodcirkulationen, använder ingen farlig strålning. Väldigt effektiv och miljövänlig eftersom den blir varm direkt och värmer direkt så ingen energi försvinner i onödan.

Även om infraröd strålningsvärme inte påverkas av luftrörelser eller omgivande temperatur, kommer människor att känna sig kallare vid blåsigt och kallt väder på grund av avkylningseffekten. Vid kallt blåsigt väder är avkylningen stor och temperaturförlusten är stor, är det nödvändigt kompensera med en kraftfull infravärmare för att uppnå en komfortabel utomhus miljö. Vi rekommenderar 250W till 600W per kvadratmeter för att uppnå en komfortabel utomhus miljö med Opranic infravärmare.

Kan användas inomhus och utomhus, på altanen, uterummet, balkongen, garaget, eller uteserveringen. Robust konstruktion som klarar strilande regn, är IP34 klassad / fuktskyddad.

Värmen styrs enkelt i fem effektlägen med den medföljande fjärrkontrollen. , effekt 1200W-2000W, överhettningsskydd och tippskydd.

Garantitiden är 2 år och IR-X värmeelementet har en brinntid på hela 10 000 timmar även vid kontinuerlig drift. Infravärmaren har 2 meter lång kabel med vanlig jordad stickkontakt så ingen elektriker behövs, 230-240V.

Här finner du manualer om du är osäker på montering, värmespridning och de olika modellerna

Produktblad
Användarmanual
Artikelnr34-THOR20XR-B VarumärkeOpranic
FärgSvart Vikt (kg)4.0
Höjd105cm Bredd19cm
Effekt2000W IP KlassIP34
Volt230V ModellOpranic Thor infravärmare
Opranic infravärme teknik som värmer som solens strålar. Den ger ifrån sig ett mjukt vilsamt orange sken och har ett betydligt mjukare ljus jämfört med halogenvärmare. Den värmer objekt direkt utan att värma upp
luften i miljön vilket undviker energislöseri samt behåller luftfuktigheten. Mellanvågs IR-X strålningen är avslappnande och har en stimulerande effekt på blodcirkulationen. Används inomhus eller utomhus (klarar regn, IP34 godkänd).