Laddar...

Fårskinnsfäll Gotländskt pälsfår nyklippt mörkgrå

Lagersaldo

Skickas inom 2-4 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
23-4
3495 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Äkta Gotländskt lammskinn i grå nyans. Detta skinnet är kortklippt. Det kommer från ett ganska nyklippt får. Varje skinn är unikt. Om du köper flera skinn försöker vi att matcha dem så nära som möjligt varandra i färg och form. Varje individ är unik och inga skinn är färgade utan alla skinn följer fårens naturliga färgskala.
Detta fåret har betat på Toarps marker i Västergötland och skinnet är berett i Tranås. Svensk kvalitet. De klippta, korthåriga fårskinnen tvättas på ullprogrammet 30 grader. Tänk på att inte torka skinnen i hög temperatur.
Artikelnr 23-4 Varumärke Toarp
Färg Grå Vikt (kg) 2.0
Modell Fårskinnsfäll Gotland klippt grå
Fårskinn från gotländska pälsfår. Varje fårskinn är unikt och den gråa nyansen varierar från individ till individ. Fårskinnen är naturlig och är inte färgade i efterhand. När du köper detta skinn får du ett klippt kortkrulligt fårskinn. Alla lammskinn är unika och har sin egen charm. Varför inte lägga ett mjukt, varmt skinn bredvid sängen, bred ut det i barnvagnen, pulkan eller varför inte göra det lite mysigt och vackert i soffan. Våra fårskinnsfällar kan du ha glädje av i många år.