Fårskinnsfäll Aussie Graphite 60x100cm

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 2-4 dagar

Artikelnr
13-1720001-03
2145 kr 1716 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas Vecka 31

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Skandilock Fårskinnsfäll
Naturligt lockig fårskinnsfäll från Australien. Ull längd ca 17 mm. Perfekt fäll för att öka mysfaktorn i din soffa eller fåtölj. Varför inte använda fårskinnsfällen som en matta vid sängkanten. Härligt att vakna på morgonen och sätta fötterna på en mjuk och varm fäll. Fårskinnet är en unik skapelse. Den unika kombinationen av läder på ena sidan och ull på den andra erbjuder en rad fördelar. Först och främst är fårskinnet vackert att se på och har en skön taktil känsla. Det reglerar även temperaturen på ett naturligt sätt vilket ökar välbefinnandet. Det värmer i kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt, så mycket bättre blir det inte..
Mer info
Undvik att placera skinn med mörkare baksida på ljusa möbler eller underlag eftersom detta kan orsaka missfärgningar.
Lätt nedsmutsade skinn: skaka, vädra och dammsug regelbundet. Torka av med fuktig svamp och ljummet vatten. Kraftigt nedsmutsade skinn: Dränk genast in fläcken med kallt vatten. Tvätta i maskin 30°C. Använd ett milt ullschampo. Centrifugera men torktumla ej. Skinnet hängs upp eller torkas plant i rumstemperatur.
Töj och gnugga skinnet flertalet gånger under torkningsprocessen. För att återfå smidigheten skrapa lädersidan upprepade gånger med en matsked innan skinnet är helt torrt. Ej blekning, ej strykning. Utsätt ej för direkt solsken.
Teknisk data
Artikelnr: 13-1720001-03 Varumärke: Skandilock
Färg: Grafit Vikt (kg): 3.0
Mått: ca 60x100cm Modell: Aussie Graphite