Veckopostlåda SL400 Svart H50xB38xD22cm

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
18-10942
1350 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Veckopostlåda SL400 Svart
Veckopostlåda SL400 med låsbar lucka. Perfekt för dig som vill kända dig trygg och kunna låsa om sin post. Tillverkad i Berglunds QualitySteel5 som är en aluzinkbelagd stålplåt vilket är mycket hög plåtkvalité för en säker och robust postlåda. Pulverlackerad för en tålig och snygg finish. Tillverkad med speciell teknik för att ge en hög konstruktion för nordiska förhållanden och ger hela 5 år genomrostgaranti.
Den inbyggda handstop funktionen ser till att man inte kommer åt posten via brevinkastet. Inbyggt lås med låsfunktion som är fuktskyddad. 2 nycklar ingår.

Har färdigborrade hål på baksidan. Montera med en stolpe från Berglund(se tillbehör).
Rymmer hela 25 liter.

Ingår i Berglunds security program för säkra och tåliga postlådor.
Mer info
Bas postlåda från Berglund. Mycket hög plåtkvalitet noga tillverkade för att klara skandinaviska väderförhållanden. Inbyggd låsfunktion gör att posten ligger säkert och öppnas enkelt med ergonomiskt och fuktskyddat lås. Rymmer 25liter. Hög plåtkvalité som är grundmålad och lackerad. 5 år genomrostgaranti. Används en vik-teknik vilket gör att den får en stabil konstruktion. Enkelt för brevbäraren att lägga i posten med en hand. Handstopp förhindrar att man tar posten. Fuktskyddad låskista. Kan ha den både låst och olåst. Två nycklar ingår. Förborrade hål för att passa poststick. Finns i två färger.
Teknisk data
Artikelnr: 18-10942 Varumärke: Miljöcenter
Färg: Svart Vikt (kg): 5.0
Material: Metall Höjd: 50cm
Djup: 22cm Bredd: 38cm