Växthus Halls Qube Lean 26 svart/härdatglas 1,89x0,65m 1,2m²

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
102-F09935
11810 kr 10629 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 veckor

Leveransinfo

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Växthus Halls Qube Lean 26 svart/härdatglas 1,89x0,65m 1,2m², ett smidigt mindre växthus för dig som vill odla hemma, men har lite ont om utrymme.

Är du en passionerad odlare men har ont om plats i din trädgård är ett växthus i serien Ida ett bra val för dig. Qube Lean-to växthus är designad för att monteras mot husvägg eller på en balkong vilket har många fördelar, dels sparar man plats men man kan också ta tillvara på värmen som solen avger bättre än ett fristående hus. Genom vägg placering är ju en vägg alltid isolerad vilket ger en energivinst, öppnar du upp t.ex ett källarfönster om våren/hösten så kan du förlänga din odlingssäsong utan att behöva värma växthuset med separat värmekälla.

Huset har en integrerad stupränna i framkant för avledning av regnvatten.

Detta smidiga men högkvalitativa växthus är idealet för dig som vill odla växter och grönsaker hemma i ett växthus av mycket hög kvalitet och bra funktioner.

3mm härdat glas i rutor lämnar fri sikt från både in- och utsidan.
Den mycket kraftiga bottenramen kan monteras direkt ovanpå ett plant underlag men vi rekommenderar verkligen sockeln som du ser som tillbehör till detta hus längre ner på sidan.

Mått: Djup 65cm, Bredd: 189cm, Höjd: 204cm
Sidohöjden i framkant är 189cm och i bakkant 204cm (exkl. sockel).

Huset har en kullagrad skjutdörr i framkant, vilket ger en bra dörröppning för lätt åtkomst till hela husets utrymme.

Allt detta ingår
- Stomme av underhållsfria anodiserade aluminiumprofiler.
- 3 mm kraftigt härdat glas i väggar och tak.
- 1st skjutdörr med kullagrade hjul för smidig öppning.
- Inbyggt stuprör i framkant för avledning av regnvatten
- Monteringsanvisning
Anodiserad aluminium
Anodiseringen ökar motståndskraften mot korrosion och slitage. Lätt att sköta och enkelt att tvätta av. Ytbehandlingen på huset gör att det smälter in bra i trädgården och får en fin och slät yta.

3mm härdat glas
Ett högkvalitativt härdat glas med mycket hög hållbarhet och livslängd.

Sockel ingår ej, se tillbehör längre ner på sidan.
Mer info

Halls växthus av juliana A/S

Drömmen om att äga ett eget växthus börjar här.  Det finns inget bättre än att skörda frukterna av ditt arbete, vilket är helt bokstavligt när det kommer till växthus. Dina egna hemodlade tomater, gurkor, chili och örter smakar helt enkelt bättre än de du köper i en stormarknad, och du kan också vara säker på att de inte har besprutats med bekämpningsmedel eller skickats runt hela världen.

Din skörd är din egen - från jord till bord. När du väljer ditt växthus är det en god idé att noga överväga vad du vill använda växthuset till och tänk på vi har aldrig haft en kund som velat ha ett mindre växthus än det de köpte. Det måste finnas tillräckligt med plats för växthuset i din trädgård, men du kan aldrig ha för mycket plats inne i ditt växthus. Mät därför noga så du inte beställer ett för litet hus.

Juliana Väthus A/S är företaget bakom tre av de framstående växthusvarumärkena - Halls och Juliana.

Dessa två serier ger växthus redo att passa alla trädgårdar och livsstilar. Julianas alla växthus är tillverkade i Danmark, England och Kina och säljs på mer än tjugo marknader över hela världen. Halls växthus är en stolt traditionell engelsk serie som drar nytta av moderna material och design som för tankarna till Brittisk landsbygd.

Halls växthus är uppdelade i två produktlinjer, Traditional och Qube och var och en har sina styrkor och speciella egenskaper. StayHomes breda produktsortiment av växthus har verkligen något för dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren trädgårdsentusiast.

Teknisk data
Artikelnr: 102-F09935 Varumärke: Hallsgreenhouses
Färg: Svart Vikt (kg): 91.0
Material: Aluminium Material: Härdat glas
Höjd: 1,89/2,04m Djup: 0,65m
Bredd: 1,89m Modell: Qube Lean-to 26 Växthus Halls

Köp till