SILVERLINE - skadedjursbekämpning

Skydd mot skadedjur från Silverline

Silverlines Pest Protect skyddar ditt hem och trädgård mot skadedjur helt giftfritt. Istället för att använda sig av råttgift, eller andra gifter som kan skada andra än det giftet är ämnat för, använder sig Silverline av Ultraljud och Elektromagnetiska pulser.

Ultraljudet är anpassat för att vara extremt obehagligt för det avsedda skadedjuret, vilket skrämmer djuret från att befinna sig i närheten. Med denna metod kan man känna sig lugn att man inte utsätter andra för fara, samt att man slipper få slut på gift och behöver fylla på / köpa mer. Den elektromagnetiska pulsen som ingår i vissa produkter avskräcker även skadedjuren från att utnyttja kabeldragningar som springvägar.

Produkterna drivs på el och finns antingen med batteri eller kopplas direkt till vägguttaget. Om du saknar någon produkt från Silverline - Kontakta oss på Stayhome så hjälper vi dig gärna!

Visa som Rutnät List

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Populära kategorier från Silverline

Silverline erbjuder skydd mot de flesta skadedjuren. Deras produkter är miljövänliga och utan gifter och använder sig av ultraljud och elektromagnetiska pulser för att avskräcka djuren från att befinna sig i närheten. De har även andra typer av skydd mot skadedjur som bland annat koppartejper, reflexband, fågelskrämmor och stålull. Allt för att vara så miljövänliga som möjligt.

Silverline erbjuder skydd mot följande skadedjur; Fågel, Fluta/Geting, Katt/Vilt, Mal/Silverfisk, Mård, Möss & Råttor, Mygg, Snigel, Sork/Mullvad och Spindel.