Laddar...

Tomten den långa silver 75cm

Lagersaldo

Skickas inom 2-4 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
91-7738075-80
1495 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Tomten den långa silver 75cm
En cool ståtlig tomte i metall som kommer att dra blickarna till sig eftersom han är 75 cm hög. Tomten den långa har gått från klarhet till klarhet med sina enkla former och sitt långa skägg.

Tomten den långa har formgivits av Ruth Vetter i början av 2000-talet och är ett starkt signum för Nääsgränsgården. Eftersom han har en skandinavisk och tidlös design har Tomten den långa blivit mångas favorit genom åren. Finns i flera storlekar och färger, i klassiskt rött, silver och metall.
Artikelnr 91-7738075-80 Varumärke Nääsgränsgården
Färg Silver Material Polyserin
Höjd 75cm
Nääsgränsgården ett etablerat varumärke med unika produkter som säljs i välsorterade butiker och webbshopar för glas och porslin, presentartiklar och inredning. Allt i sortimentet är framtaget exklusivt för Nääsgränsgården.

Nääsgränsgården är stolta över sina formgivare. De är konstnärer, kreatörer och hantverkare. Tillsammans tar dom fram svensk originaldesign som görs tillgänglig för många tack vare deras kunskap om hur hög kvalitet till bra pris uppnås. Stor omsorg läggs vid såväl materialval som val av leverantörer.

I det breda sortimentet hittar du inrednings- och presentartiklar för alla högtider, årstider och hem. Tomtar, påskpynt, keramik, havsblått porslin och maritim textil är några exempel.