Laddar...

Stumpastake smide röd 14cm

Lagersaldo

Skickas inom 2-4 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
91-2373R
295 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Stumpastake röd 14cm
Gedigen stumpastake tillverkad i smide, designad för att kunna låta ljuset brinna ända ned eller bara lämna kvar en liten ljusstump. Med en känsla av nordisk forntidshistorik, svenskt hantverk och med sin tidlösa design passar stumpastaken till att pryda hemmet året runt.

Stumpastaken är designad av Tomas Ullström som är konstsmed med smedja i Åmål. Han inspireras av vikingatid och nordisk forntidshistoria vilket omvandlas till gedigna bruksföremål med äkta känsla.
Artikelnr91-2373R VarumärkeNääsgränsgården
FärgRöd MaterialSmide
Höjd14cm
Nääsgränsgården ett etablerat varumärke med unika produkter som säljs i välsorterade butiker och webbshopar för glas och porslin, presentartiklar och inredning. Allt i sortimentet är framtaget exklusivt för Nääsgränsgården.

Nääsgränsgården är stolta över sina formgivare. De är konstnärer, kreatörer och hantverkare. Tillsammans tar dom fram svensk originaldesign som görs tillgänglig för många tack vare deras kunskap om hur hög kvalitet till bra pris uppnås. Stor omsorg läggs vid såväl materialval som val av leverantörer.

I det breda sortimentet hittar du inrednings- och presentartiklar för alla högtider, årstider och hem. Tomtar, påskpynt, keramik, havsblått porslin och maritim textil är några exempel.