StayHome Skärhamn Positionsstol, Vit 2-pack

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 2-6 dagar

Artikelnr
57-skärhamn-positionsstol-2-pack
4875 kr 3900 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 2-5 dagar

Leveransinfo

Endast 59kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 59kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Skärhamn Positionsstol, Vit 2-pack
Skärhamn är en bekväm trädgårdsklassiker från StayHome som passar både till sommartorpet, cafét eller den moderna villan.

2st positionsstolar med ställbart ryggstöd för maximal komfort.

Stolarnas mått:
Bredd: 61cm
Djup: 77cm
Höjd: 107cm
Sitshöjd: 44cm

Pris avser 2st stolar.

Komplettera gärna med fler fåtöljer eller stolar från StayHome vid behov av ytterligare sittplatser, kontakta oss för pris på: [email protected]

Skärhamn serien tillverkas i FSC-märkt furu i vitlaserad finish.

Vill du sitta lite mjukare så kan du köpa till fårskinnssitsar, se tillbehör nedan.

Kvalitetsmöbel från StayHome, när kvalité och hållbarhet är i fokus.

För mer detaljerad information och skötselråd se "mer info" fliken nedan.
Mer info
Svenska trädgårdsklassiker - Alla StayHomes trämöbler tillverkas med stor omsorg av FSC-märkt furu, noga selekterat att passa för möbler för Svensk utemiljö. Möblerna laseras 3 gånger för maximalt skydd mot väder och vind.

FSC: Forest Stewardship Council är ett oberoende råd som uppmuntrar till miljöanpassat, samhällsnyttigt och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.

Hur sköter jag mina trädgårdsmöbler från StayHome.

Våra trädgårdsmöbler är tillverkade av högkvalitativ furu som täcklaserats i lasyr från Teknos i 3 lager för maximalt skydd. Trä är dock ett levande material som är mottagligt för fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta med tiden. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av småsprickor och man kan vid behov måla om sin möbel och på så sätt fräscha upp den.

Eventuella Gula fläckar vid kvistarna i träet kommer med tiden att blekas av solljuset. Man kan även om man önskar måla över fläckarna med täcklasyr för utomhusbruk som finns att köpa hos färghandeln.

Skydda dina trädgårdsmöbler från fukt och regn så gott det går, gärna genom att ställa undan dom om du vet att det kommer perioder med mycket regn. När du inte använder möbeln dagligen, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd/presenning. Det man helst vill undvika är vatten som blir ståendes på horisontella ytor så som bordsskiva, armstöd eller sittsdelarna

Enkla tips för möbler som står utomhus:

* Tvätta och torka av din trädgårdsmöbel regelbundet. Använd en mjuk svamp utan slipyta och milt rengöringsmedel, t.ex såpa eller diskmedel.
* Använd aldrig högtryckstvätt eller likande, detta skadar din möbel och kommer medföra att färgen på sikt faller loss, du trycker då in fukt i träet som skapar röta.
* Skydda din möbel mot fukt/regn så gott det går för maximal hållbarhet.

Om din massiva trädgårdsmöbel utsätts för temperaturer över 38ºC vilket kan uppstå i direkt solljus, startar en naturlig process i träet och kåda kan då tränga ut ur träet, oftast vid en del kvistar. När möbeln svalnar stelnar kådan och man kan då försiktigt skrapa bort den.

Lasyren på utomhusmöbler som brukas utomhus utan skyddande tak kommer successivt att brytas ned av väta och solens UV-strålar. Efter en eller flera säsonger, beroende på väder, vind och hur väl du tar hand om dina möbler, kan det krävas att möbeln målas om med täcklasyr för utomhusbruk som finns att köpa hos färghandeln. Det finns inga massiva trämöbler på marknaden som ej kräver rengöring eller ommålning med tiden.
Teknisk data
Artikelnr:57-skärhamn-positionsstol-2-pack Varumärke:Baltic Garden
Färg:Vit Material:Furu