Laddar...

Fårskinnssits Square Graphite 35x40cm

Lagersaldo

Skickas inom 2-4 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 2-4 dagar

Artikelnr
13-1726201-03
450 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Skandilock Fårskinnssits
Square sittplätt är en mjuk stolssits i fårskinn tillverkad av spillbitar. Skinnet reglerar även temperaturen på ett naturligt sätt vilket ökar välbefinnandet. Det värmer i kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt. Fårskinnen är naturligt lockiga men skillnader i struktur och ulltäthet förekommer. Undersidan är av den naturliga huden och detta utgör ett bra glidskydd. Om du önskar andra mått eller färger på din fårskinnssits så kontakta oss på [email protected] Vi skickar också färgprover om du önskar. OBS: Bilden visar en Charcoal, den lilla biten är Graphite färg, dvs ljusare än Charcoal.
Artikelnr 13-1726201-03 Varumärke Skandilock
Färg Grafit Vikt (kg) 0.3
Mått 35x40cm Modell Skandilock Fårskinnsdyna
Undvik att placera skinn med mörkare baksida på ljusa möbler eller underlag eftersom detta kan orsaka missfärgningar.
Lätt nedsmutsade skinn: skaka, vädra och dammsug regelbundet. Torka av med fuktig svamp och ljummet vatten. Kraftigt nedsmutsade skinn: Dränk genast in fläcken med kallt vatten. Tvätta i maskin 30°C. Använd ett milt ullschampo. Centrifugera men torktumla ej. Skinnet hängs upp eller torkas plant i rumstemperatur.
Töj och gnugga skinnet flertalet gånger under torkningsprocessen. För att återfå smidigheten skrapa lädersidan upprepade gånger med en matsked innan skinnet är helt torrt. Ej blekning, ej strykning. Utsätt ej för direkt solsken.