Sockel Halls Qube Lean 26 svart

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
102-F06447
2360 kr 2124 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 veckor

Leveransinfo

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Sockel Qube Lean 26 1,2m2
Detta stadiga Svarta Fundament/sockel i galvaniserat stål till Sockel Qube Lean 26 1,2m2 använder du för att få en så stabil grund som möjligt innan du monterar ditt nya växthus.
Fundamentet är till för att gjutas ner, gräv 50-60cm djupa gropar där benen går ner i marken och fyll på med cement/betong. Detta säkerställer att växthuset sitter fast ordentligt och klarar hård vind utan att lyfta från marken.
Fundamentet säkerställer även att huset blir plant monterat och i rät vinkel, korsmät sockeln på diagonalen och använd vattenpass för att få allt rakt och med 90 graders hörn. Ett bra underarbete säkerställer att ditt växthus står rakt och stabilt i många år framöver.

Sockeln levereras med Hemleverans som byggsats med tydlig monteringsanvisning. Sockeln säljes enbart tillsammans med växthuset
Mer info

Halls växthus av juliana A/S

Drömmen om att äga ett eget växthus börjar här.  Det finns inget bättre än att skörda frukterna av ditt arbete, vilket är helt bokstavligt när det kommer till växthus. Dina egna hemodlade tomater, gurkor, chili och örter smakar helt enkelt bättre än de du köper i en stormarknad, och du kan också vara säker på att de inte har besprutats med bekämpningsmedel eller skickats runt hela världen.

Din skörd är din egen - från jord till bord. När du väljer ditt växthus är det en god idé att noga överväga vad du vill använda växthuset till och tänk på vi har aldrig haft en kund som velat ha ett mindre växthus än det de köpte. Det måste finnas tillräckligt med plats för växthuset i din trädgård, men du kan aldrig ha för mycket plats inne i ditt växthus. Mät därför noga så du inte beställer ett för litet hus.

Juliana Väthus A/S är företaget bakom tre av de framstående växthusvarumärkena - Halls och Juliana.

Dessa två serier ger växthus redo att passa alla trädgårdar och livsstilar. Julianas alla växthus är tillverkade i Danmark, England och Kina och säljs på mer än tjugo marknader över hela världen. Halls växthus är en stolt traditionell engelsk serie som drar nytta av moderna material och design som för tankarna till Brittisk landsbygd.

Halls växthus är uppdelade i två produktlinjer, Traditional och Qube och var och en har sina styrkor och speciella egenskaper. StayHomes breda produktsortiment av växthus har verkligen något för dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren trädgårdsentusiast.

Teknisk data
Artikelnr: 102-F06447 Varumärke: Hallsgreenhouses
Färg: Svart Vikt (kg): 10.0
Material: Stål Mått: 1,2 m2
Modell: Sockel Qube Lean 26 1,2m2 Halls