Laddar...

Självvattnande kruka Rondo 40 skinande lattebrun 75cm

Lagersaldo

Skickas inom 2-3 veckor

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 5-10 dagar

Artikelnr
22-LIR-1 L
2995 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Självvattnande kruka Rondo 40 i skinande brun färg är en självbevattnande kruka i plast perfekt för dig som vill ha en snygg och funktionell robust kruka som sköter vattningen åt dig. Perfekt för dig som ska åka bort eller inte hinner se över blommorna hela tiden.

Robust och ståtlig rund kruka som är 75 cm hög för stora växter och blommor. Finns i flera snygga färger för att passa din stil och växter. Krukan ser till att växterna kan bli så stora som möjligt och tillsätter både rätt mängd vatten och näring genom granulatet som ingår. Skapa den ultimata stämningen i ditt hem med denna krukan.

Rondo 40 kan användas både inomhus och utomhus. Krukan är slag- och frosttålig men samtidigt lätt och är UV-skyddad så den inte förlorar färgen. Plantera dina växter direkt i innerkrukan som är löstagbar med patenterade handtag gör det enkelt att lyfta ur och i den. Avtagbar dräneringsplugg vilket gör den kan stå utomhus och har överfyllnadsskydd. Går även vinterfara blommorna i innerkrukan.

Det som ingår är kruka, innerkruka med mätsticka och flottör samt granulat som används i botten och tillsätter näring och luft till växterna.

Monteringsanvisning och skötselråd ingår.

Självvattningen varar upp till 3 månader beroende på växter innan man får fylla på reservoaren igen.
Artikelnr22-LIR-1 L VarumärkeClarius
MaterialPolyeten Diameter40cm
Höjd75cm
Exklusiva blomlådor från Clarius / Lechuza med bevattning. Trendiga krukor och blomlådor för både inomhusbruk och utomhusbruk, alla kompletta med innekrukor & bevattningssystem. Allt för att uppnå en optimal växtmiljö. Välj mellan massor av modeller & färger. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra och väldigt exklusiva.