Laddar...

Sheep 4060 Charcoal

Lagersaldo

Skickas inom 2-4 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
31000212
1995 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Fårskinnskudde helt i fårskinn, finns i tio olika färger och två storlekar. Tänk på att fårskinn är ett naturmaterial där skillnader i struktur och ulltäthet förekommer. Detta gör att färger kan skilja sig i nyans mellan olika köptillfällen, men ger också skinnet dess karaktäristiska och unika drag.


En kudde som ger en skön taktil känsla och ger dina möbler ett lyft.Storlek: 50x50 cm och 40x60 cm.
Artikelnr 31000212 Varumärke Skandilock
Färg Charcoal Vikt (kg) 0.0
Modell Sheep 4060 Charcoal


Lätt nedsmutsade skinn: skaka, vädra och dammsug regelbundet. Torka av med fuktig svamp och ljummet vatten. Kraftigt nedsmutsade skinn: Dränk genast in fläcken med kallt vatten. Tvätta i maskin 30°C. Använd ett milt ullschampo. Centrifugera men torktumla ej. Skinnet hängs upp eller torkas plant i rumstemperatur.Töj och gnugga skinnet flertalet gånger under torkningsprocessen. För att återfå smidigheten skrapa lädersidan upprepade gånger med en matsked innan skinnet är helt torrt. Ej blekning, ej strykning. Utsätt ej för direkt solsken.Information om Skandilocks djurhållning:Skandilock tillverkar och marknadsför fårskinn och fårskinnsprodukter till möbel och inredningsföretag. Den råvara som utgör basen för deras produktion kommer ifrån en Merino Crossbred- ras, som är ett kött-djur. Den främsta kritiken som har framförts under senare år är en protest mot vad som kallas för Mulesing (en kontroversiell metod som används av fårfarmare med avsikt att förhindra plågsamma flugangrepp.)
Skandilock understryka att denna metod används på Ullproducerande Merinofår. De fårskinn som de använder (crossbreds) utsätts alltså inte för mulesing.
”Vi känner oss naturligtvis illa berörda av alla de fall där djur behandlas illa. Även om vi inte är direkt berörda, ser vi det som vår skyldighet att medverka till att djurhållningen sköts på ett etiskt och moraliskt hållbart sätt.””Vi skall aldrig berika vår hemmiljö på bekostnad av djurens hälsa eller jordens resurser.” Detta är en devis som vi använder och skall leva upp till. Skandilocks VD, Claes Borgvall.
För att försäkra oss om, samt följa upp att en moraliskt hållbar och etiskt riktig djurhållning upprätthålls, gör Skandilock följande.
Kontinuerliga besök hos våra samarbetspartners i Australien. Vi kan naturligtvis inte personligen besöka alla farmer som är källor till våra skinn, eftersom det rör sig om tusentals, men vi gör stickprov.
Skandilock har upprättat avtal där våra samarbetspartners får garantera följande:1. Fåren skall alltid ha god tillgång på mat och vatten. De skall vistas i en miljö som är naturlig för dem. De skall ha kontinuerlig tillsyn och i övrigt skötas så att djurens hälsa främjas, samt att man undviker onödigt lidande.2. Skandilock AB tillåter inte att någon uppfödare använder sig av mulesing.3. Skandilock AB tillåter inte att djur transporteras på båt.4. Vid slakt får endast humana och reglerade metoder användas.
Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Stayhomes kundtjänst på 0320 – 65 50 44 eller ”[email protected]