Portals Dark solsäng 189x60cm Aluminium

Lagersaldo
I lager

Beställningsvara skickas ca V33

Artikelnr
89-41360
5865 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 2-6 dagar

Leveransinfo

Endast 59kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 59kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Portals Dark solsäng 189x60cm Aluminium

Portals Dark är en mycket smart, modern, snygg och gedigen solsäng i gjuten aluminium som passar in överallt, från trädgården vid sommarstugan till den stora lyxiga altanen med havsutsikt. Denna säng är tillverkad på ett helt kompromisslöst sätt med fokus på design, hög komfort och mycket hög kvalitet. LifestyleGarden tillverkar bekväma och snygga trädgårdmöbler av High-End kvalite.

Solsängen är snyggt designad och väl genomarbetad, stadig och rejäl. Portals är mycket välarbetad in i minsta detalj, och består av en stomme i mycket kraftig formgjuten aluminium som varsamt pulverlackats svart för maximal hållbarhet mot väder och vind, denna gruppen är tillverkad med hållbarhet i tanken och av material som inte rostar. Hela serien är tillverkad för att tåla utomhusklimat utan problem så länge man vårdar dom enligt medföljande skötselråd.

Solsängens mått:
Längd: 189cm
Bredd: 60cm
Höjd: 85cm

Priset avser 1st solsäng. (1st dyna ingår, borden på bilden ingår ej, säljs som tillbehör)

Portals serien tillverkas i rejält material och uppfyller alla krav på miljö och hållbar tillverkning.

Kvalitetsmöbel från StayHome, när kvalité och hållbarhet är i fokus.

Frakt med hemleverans ingår i fraktpriset 49:-.
Mer info
EN SOFISTIKERAD OCH MODERN SYN PÅ UTOMHUSVISTELSE
Portals Dark-sortimentet kännetecknas av ergonomiska linjer och unika former som har skapats utan att man gett avkall på stabilitet och styrka. Indonesisk FSC™-certifierad teak ger en traditionell touch och kuddarna i högkvalitativt olefintyg erbjuder komfort och en modern känsla. Portals Dark-sortimentet med soffgrupp och matgrupp är en sofistikerad och modern syn på utomhusvistelse. Oavsett om du använder modulsoffan för att skapa en stilig matplats eller utforskar de olika möjligheterna som soffan erbjuder, ger detta sortiment din uteplats en klassisk och modern touch.LifestyleGarden - Bekväma och snygga trädgårdmöbler av High-End kvalite. LifestyleGarden har som mål att skapa enastående produkter som kombinerar internationell designkunskap med senaste produktionsteknik och material som har utformats, tillverkats och testats för att erbjuda överlägsen prestanda i olika utomhusmiljöer. Alla LifestyleGarden®-produkter tillverkas på toppmoderna anläggningar i Asien och genomgår rigorösa tester enligt internationella standarder gällande kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Genom kontroller av leveranskedjan kan dom säkerställa kvaliteten på material och produkter. Allt material som används i LifestyleGarden®-produkterna tillverkas på egna anläggningar, och på så sätt säkerställer dom kvalitet, konsekvens och hållbarhet. Dom använder enbart FSC™-certifierad teak – antingen nytt trä som kommer från träd som odlas på ansvarsfullt hanterade plantage eller återvunnet trä från komponenter och byggnader på ön Java. Att köpa en grupp från LifestyleGarden är ett säkert beslut för framtida generationer.
Teknisk data
Artikelnr:89-41360 Varumärke:Lifestylegarden
Färg:Svart Material:Teak
Längd:189cm Höjd:85cm
Bredd:60cm Modell:Portals Dark solsäng