Palau Soffbord 103x103cm Aluminium Teak

Lagersaldo
I lager

Beställningsvara skickas ca V33

Artikelnr
89-41108
4965 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 2-6 dagar

Leveransinfo

Endast 59kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 59kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
LifestyleGarden Palau Soffbord 103x103cm

Palau är en trendig och stilren loungeserie som passar allt från den lilla sommarstugan till den stora moderna altanen med havsutsikt.. Detta soffbord är tillverkad på ett helt kompromisslöst sätt med fokus på design och mycket hög kvalitet. LifestyleGarden tillverkar snygga trädgårdsmöbler av High-End kvalite.

Soffbordet är snyggt, stadigt och rejält och är mycket välarbetat in i minsta detalj. Det består av en stomme i mycket kraftig och underhållsfri aluminium som pulverlackats, ingen risk för rost. Toppskivan består av ribbor i återvunnen äkta teak. Hela serien är tillverkad för att tåla utomhusklimat utan problem.

Soffbordets mått:
Bredd: 103cm
Djup: 103m
Höjd: 45cm

Palau soffbord tillverkas i Aluminium och uppfyller alla krav på miljö och hållbar tillverkning.

Kvalitetsmöbel från StayHome, när kvalité och hållbarhet är i fokus.
Mer info
EN PERFEKT BALANS MELLAN KOMFORT OCH DESIGN
Med sin perfekta balans mellan stil och komfort slår Palau-kollektionen an den rätta tonen när det gäller design. Inslag av teak ger även kollektionen en twist av stillahavsö. Den ugnshärdade väderbeständiga DuraCoat®-finishen med flera skikt och kuddarna med Olefin®-tyg av högsta kvalitet gör Palau till LifestyleGardens® mest iögonfallande sortiment med aluminiumstomme. Palau är omvälvande för alla uteplatser och verandor och erbjuder en lyxig och avslappnande känsla vad den än används för.LifestyleGarden - Bekväma och snygga trädgårdmöbler av High-End kvalite. LifestyleGarden har som mål att skapa enastående produkter som kombinerar internationell designkunskap med senaste produktionsteknik och material som har utformats, tillverkats och testats för att erbjuda överlägsen prestanda i olika utomhusmiljöer. Alla LifestyleGarden®-produkter tillverkas på toppmoderna anläggningar i Asien och genomgår rigorösa tester enligt internationella standarder gällande kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Genom kontroller av leveranskedjan kan dom säkerställa kvaliteten på material och produkter. Allt material som används i LifestyleGarden®-produkterna tillverkas på egna anläggningar, och på så sätt säkerställer dom kvalitet, konsekvens och hållbarhet. Dom använder enbart FSC™-certifierad teak – antingen nytt trä som kommer från träd som odlas på ansvarsfullt hanterade plantage eller återvunnet trä från komponenter och byggnader på ön Java. Att köpa en grupp från LifestyleGarden är ett säkert beslut för framtida generationer.
Teknisk data
Artikelnr:89-41108 Varumärke:Lifestylegarden
Färg:Mörkgrå Material:Aluminium
Höjd:45cm Djup:103cm
Bredd:103cm