Laddar...

Infravärmare Opranic Eco 14T2 1400W IP34 Silver

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
34-ECO14T2
1320 kr 1188 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Infravärmare OpranicEco 14T2 1400W Silver

Opranic Eco är en prisvärd infravärmare utrustad med den senaste tekniken av infravärme. Använder sig av effektiv Eco-Classic mellanvågsfrekvens som värmer objekten och personerna som träffas av strålarna och inte luften.
Infravärme som värmer som solen och även sätter igång blodcirkulationen, använder ingen farlig strålning. Väldigt effektiv och miljövänlig eftersom den blir varm direkt och värmer direkt så ingen energi försvinner i onödan.

Även om infraröd strålningsvärme inte påverkas av luftrörelser eller omgivande temperatur, kommer människor att känna sig kallare vid blåsigt och kallt väder på grund av avkylningseffekten. Vid kallt blåsigt väder är avkylningen stor och temperaturförlusten är stor, är det nödvändigt kompensera med en kraftfull infravärmare för att uppnå en komfortabel utomhus miljö. Vi rekommenderar 250W till 600W per kvadratmeter för att uppnå en komfortabel utomhus miljö med Opranic infravärmare.

Kan användas inomhus och utomhus, på altanen, uterummet, balkongen, garaget, eller uteserveringen. Robust konstruktion som klarar strilande regn, är IP34 klassad / fuktskyddad.
Termostat med fast effekt 1400W utan justermöjligeheter, överhettningsskydd.

Värmer mellan 7-14 kvadratmeter beroende på placering och miljö.

Består av enkelt lager aluminiumhölje. Infravärmaren blir >75 grader vid full effekt vilket även gör att man vid montering under t ex markiser bör man tänka på avstånd, se tabell.

Monteras med medföljande vägg/takfäste och skruvar. Kan monteras både på vägg och i taket. Ska monteras horisontellt, se manualer och illustration hur den ska monteras.

Garantitiden är 2 år och värmeelementet har en brinntid på ca 4 000 timmar.
Infravärmaren har 2 meter lång kabel med vanlig jordad stickkontakt så ingen elektriker behövs, 230-240V.

Här finner du manualer om du är osäker på montering, värmespridning och de olika modellerna

Produktblad
Användarmanual
Artikelnr34-ECO14T2 VarumärkeOpranic
FärgSilver Vikt (kg)3.0
Höjd19cm Bredd75cm
Effekt1400W IP KlassIP34
Volt230V ModellOpranic Eco infravärmare
Opranic infravärme teknik som värmer som solens strålar. Den frånger sig ett mjukt vilsamt orange sken och har ett betydligt mjukare ljus jämfört med halogen värmare. Den värmer objekt direkt utan att värma upp luften i miljön vilket undviker energislöseri samt behåller luftfuktigheten.
Mellanvågs strålningen är avslappnande och har en stimulerande effekt på blodcirkulationen. Används inomhus eller utomhus (klarar regn, IP34 godkänd).