Odlingskrage Cortenstål rost 118x75cm

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
100-P11875
1395 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 2-4 dagar

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Praktiskt och robust odlingskrage från svenska Runadesign
En odlingsram i 2mm tjock Cortenplåt som levereras omonterad i obehandlat Corten. Den vackra rostiga ytan kommer efter en tid utomhus. Corten är rosttrögt vilket innebär att plåten får en rostig patina som sedan skyddar underliggade plåt mot genomrostning, den mycket höga kvalitén gör att vi lämnar 10 års garanti mot genomrostning.

Odlingslådan utan botten monteras enkelt med 8 medföljande skruv/bult. Sedan planterar du rakt i lådan och växternas rötter får då gott om plats att leta sig ner i marken under kragen. Runadesigns pallkrage / odlingsram levereras i platt paket där du själv enkelt skruvar ihop pallkragen efter uppackning.

Mått:
Längd 118 cm
Bredd 75 cm
Höjd 19 cm

Beräknad åtgång på jord är ca 150 liter (dvs 3 st 50 liters säckar)
Mer info
Runa Design skapar snygga och stilrena utomhusprodukter genom äkta svenskt hantverk. RunaDesign är en liten småskalig industri med stora drömmar. De har all sin tillverkning belägen i Bredaryd, som ligger mitt i dom småländska skogarna. Med många års erfarenhet av industriell svetsning och en vision om att alla kunder ska kunna få den hållbara och unika produkt som passar i varje enskilt hem. Produkterna från Runa Design tillverkas med omsorg helt för hand i rejäla material som håller därför mycket länge. Deras cortenprodukter är så pass kraftiga att vi vågar lämna 10års garanti mot genomrostning.
Teknisk data
Artikelnr: 100-P11875 Varumärke: Runa Design
Färg: Rost Vikt (kg): 13.0
Material: Stål Längd: 118cm
Höjd: 19cm Bredd: 75cm
Modell: Runadesign odlingskrage cortenstål