Laddar...

Fårskinnspläd Mighty Mix 120x200cm

Lagersaldo

Skickas inom 2-4 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 2-4 dagar

Artikelnr
13-1755005-38
5995 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Skandilock Fårskinnspläd
Praktfull, mysig fårskinnspläd av spillbitar med baksida i svart ulltyg. Unik design och funktion som passar bra i soffan eller att ge bort som en gåva till en vän. Låt pläden värma när höstmörkret och kylan tränger sig på. Finns i två olika storlekar. Fårskinnet har en unik funktion och en skön taktil känsla. Det reglerar även temperaturen på ett naturligt sätt vilket ökar välbefinnandet. Det värmer i kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt.
Artikelnr 13-1755005-38 Varumärke Skandilock
Färg Mix Vikt (kg) 0.0
Mått 120x200cm Modell Skandilock Fårskinnspläd
Undvik att placera skinn med mörkare baksida på ljusa möbler eller underlag eftersom detta kan orsaka missfärgningar.
Lätt nedsmutsade skinn: skaka, vädra och dammsug regelbundet. Torka av med fuktig svamp och ljummet vatten. Kraftigt nedsmutsade skinn: Dränk genast in fläcken med kallt vatten. Tvätta i maskin 30°C. Använd ett milt ullschampo. Centrifugera men torktumla ej. Skinnet hängs upp eller torkas plant i rumstemperatur.
Töj och gnugga skinnet flertalet gånger under torkningsprocessen. För att återfå smidigheten skrapa lädersidan upprepade gånger med en matsked innan skinnet är helt torrt. Ej blekning, ej strykning. Utsätt ej för direkt solsken.