Laddar...

Luftkylare Pelèr 8 med fjärrkontroll 8L

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
49-99311
2795 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Luftkylare Pelèr 8 med fjärrkontroll 8L
Italienska Pelèr 8 är en modern, kraftfull och smart luftkylare som sänker inomhustemperaturen och skapar en bättre inomhusmiljö. Pelèr 8 är en flyttbar luftkylare som levererar en sval luft när du behöver det som bäst, oavsett om du är hemma eller på arbetsplatsen. Tack vare den motoriserade luftflänsarna kan du rikta luftflödet vart du vill och styra flödet via touchkontrollerna på enheten eller via fjärrkontrollen.

Luftkylaren har ett vattenmagasin för kallvatten på 8 liter som kyler luften som passerar genom fläkten vilket gör luften svalare och får en högre luftfuktighet, detta upplevs som mycket behagligt under varma dagar. Vill man öka effekten placerar man kylklampar eller isbitar i magasinet så ökar den kylande effekten ytterligare. Kylklampar ingår EJ, valfria standard klampar i lagom storlek kan användas så länge dom får plats i vattenmagasinet. Luftkylaren kan sänka temperaturen i rummet upp till tre grader.

Specifikationer:
Integrerad timer upp till 12 timmar
Vattentanken rymmer 8 liter
Fast eller oscillerande swingläge
Max 75W effektförbrukning
3st fläkthastigheter
400m3 / timme luftflöde
7m / s lufthastighet
LED-display och touchkontroller samt fjärrkontroll
Tystgående 57 dB (A) maximal ljudeffekt
Hjul för enkel transport
Fjärrkontroll ingår

Pelèr 8 fungerar bäst när den placeras vid ett öppet fönster så att frisk luft kan dras in via kylaren och sedan cirkuleras ut i rummet. Notera att kyleffekten hos denna fläkt är lägre jämfört med en riktig AC som förbrukar betydligt mycket mer energi för att skapa kyla med hjälp av köldmedia. En AC behöver även en stor slang genom fönstret för att pressa bort varmluften, något man slipper med denna smarta luftkylare.
Artikelnr 49-99311 Varumärke Albion Nordic
Färg Vit Vikt (kg) 7.0
Höjd 74cm Bredd 38cm
Effekt 75W IP Klass IP20
Volt 230V Modell Luftkylare Pelèr 8
Pelèr 8 är luftkylaren med en stor vattentank (8 liter) som garanterar en lång driftstid. Tack vare den motoriserade luftflänsarna kan du rikta luftflödet vart du vill och styra flödet via touchkontrollerna på enheten eller via fjärrkontrollen. Pelèr 8 är enkel att flytta runt mellan olika rum då den står på hjul. Vattentanken är löstagbar, vilket gör det smidigt att fylla på vatten och att hålla den ren och fräsch.

Fläkten har en oscillerande swing funktion vilket ger optimal spridning av den svala luften i rummet, samt fast läge. Luftkylaren har 3 effektlägen med en ljudeffekt på tysta 57dB vid max effekt. Fläktens "Silent system" är framtaget för att skapa så mycket luftrörelse som möjligt med minsta möjliga störande oljud.

När vattnet i luftkylaren avdunstar, med hjälp av den inbyggda fläkten, blandas luften med vattenmolekyler och det innebär att värmen fångas upp av vattenmolekylerna vilket sänker inomhustemperaturen. Vi rekommenderar max 60% fuktighetsnivå för bästa effekt. Huvudregeln är att ju torrare inomhusluft du har, desto större svalkande kyleffekt får du med Olimpia Splendid Pelèr 8. Sänkningen kan bli 1-3 grader.

Olimpia Splendid Pelèr 8 fungerar bäst när den placeras vid ett öppet fönster så att frisk luft kan dras in via kylaren och sedan cirkuleras ut i rummet. Notera att kyleffekten hos denna fläkt är lägre jämfört med en riktig AC som förbrukar betydligt mycket mer energi för att skapa kyla med hjälp av köldmedia. En AC behöver även en stor slang genom fönstret för att pressa bort varmluften, något man slipper med denna smarta luftkylare.