Laddar...

Luftkylare Breezy Cube Lanaform

Lagersaldo

Skickas inom 1-3 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-3 dagar

Artikelnr
83-LA120801
995 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Luftkylare Breezy Cube Lanaform
Breezy Cube-luftkylaren är speciellt utformad för att kyla ner luften i omgivningen med sin naturliga avdunstningsprincip. Fläkten diffunderar luften genom ett filter som blötläggs med vatten. Detta filter innefattar flera lager av ultraabsorberande växtfiber. Denna teknik, som har fördelen att använda lite energi, gör Breezy Cube till en miljövänlig produkt fri från skadliga kemiska ämnen.

Breezy Cube friskar inte bara upp luften, den fuktar även upp luften. Den bidrar därför till att motverka de olägenheter som är förknippade med torr luft, såsom uttorkning av huden och torra slemhinnor, eller till och med huvudvärk och trötthet.

Breezy Cube låter inte mer än 43dB, vilket gör det enkelt och smidigt att fungera i sovrummet under natten utan att bli störd. Växla det helt enkelt till nattläge genom att stänga av LED-lampan, som automatiskt byter till lägsta ventilationsintensitet. Allt är på plats för att du ska sova gott

Specifikationer:
Sänker temperaturen upp till -12,4 ° C inom 30cm
Uppfriskande effekt upp till 2m
2 intensitetsnivåer
Vit LED-atmosfärstrålkastare
Nattläge
Tystgående 43dB
Justerbar riktning
Vatten nivå synlig
Varning för tom reservoar och att byta filter
Timer som kan ställas in på 2 eller 4 timmar

Teknisk data:
Spänning: 5V
Effekt: 7W
Frekvens: 50Hz
CE-märkt medicinteknisk produkt
Artikelnr83-LA120801 VarumärkeLanaform
FärgVit Vikt (kg)3.5
Effekt7W IP KlassIP20
Volt5V ModellLuftkylare Breezy Cube
Sommaren är en populär årstid även om värmen ibland kan bli oacceptabel och förhindra att du arbetar, slappnar av och sover bra. Alla skiljer sig från värmen, vissa älskar den och vissa avskyr den och då kan det vara bra att använda en luftkylare som kyler ner och friskar upp luften i vardagsrummet, sovrummet eller ditt kontor.

Breezy Cube-luftkylaren är speciellt utformad för att lösa detta problem. Denna maskin sänker temperaturen i ditt rum med 12,4 ° C * och har en uppfriskande effekt från 2 meter bort.

Förutom att den är uppfriskande kan du dra nytta av ett vitt, LED-atmosfäriskt ljus som kommer att fungera som ett nattljus eller kommer att ge en snygg stil till ditt hem. Breezy Cube låter inte mer än 43dB, vilket gör det enkelt och smidigt att fungera i sovrummet under natten utan att bli störd. Växla det helt enkelt till nattläge genom att stänga av LED-lampan, som automatiskt byter till lägsta ventilationsintensitet. Allt är på plats för att du ska sova gott!

Med den genomskinliga behållaren kan du övervaka vattennivån, medan indikatorlamporna kommer att berätta för dig att det är dags att fylla på eller byta ut Breezy Cube-filtret. Slutligen gör det enkla handtaget det enkelt att flytta den från ett rum till det andra.