Laddar...

Lightson Zenit Duo vägg/decklight 0,5W silver

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
66-5039
255 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Lightson Zenit Duo är en vägg- samt terrassarmatur med 2x0.5w fast LED, och är tillverkad i aluminium samt är försedd med 1m kabel.
Med det dekorativa varmvita ljuset lämpar sig Zenit Duo utmärkt på fasader, staket, murar, trädäck, terrasser etc.
Zenit Duo går även utmärkt att montera både plant på golv eller hängande på vägg som upp/downlight.
Armaturen strålar åt två håll med ca 90 graders spridningsvinkel, utmärkt till att skapa effektfull och diskret belysning, Zenit Duo finns även i singel version som stålar åt ett håll, se liknande produkter nedan.

Zenit Duo säljs även i 5-pack, se liknande produkter nedan.

OBS !! Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator samt, beroende på just din situation, förlängningskablar, grenkablar, ljussensor mm, se tillbehör nedan.

Armaturen är helt platt på undersidan, endast kabeln kommer ut. Kabelns tjockaste punkt är kopplingen, som har en diameter på ca 18mm).

2x0.5w LED
2x20 lumen
12V
IP67
Aluminium
Diameter 7cm
CE samt RoHS-godkända
Artikelnr66-5039 VarumärkeLightson
FärgSilver MaterialAluminium
Diameter7cm IP KlassIP67
SockelLED Volt12V
Watt1w ModellLightson Zenit Duo
LED Garden Plug & Play från Lightson är ett enkelt och flexibelt system för belysning av din trädgård. Det är ett 12V system som är mycket enkelt och säkert att installera samt helt fuktskyddat IP44-klass eller högre för många års problemfri drift. Kablarna kan även med fördel grävas ner om så önskas för att inte riskera att skada dom med trimmer eller gräsklipparen. Inga verktyg krävs utan allt skruvas enkelt samman med fukttätade kontakter.
Samtliga lampor är av typen LED vilket innebär att de är ytterst energisnåla och håller mycket länge i jämförelse med halogen eller glödljus.