Lightson Terra decklight 0,5W silver

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
66-5005
260 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 59kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 59kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Lightson Terra - En kompakt armatur som infälld i altanen, runt poolen, vid trappsteg, bryggor etc, ger dekorativt intryck.
Terra är tillverkad i helgjuten polerad aluminium och har ett frostat glas som ger det varmvita ljuset ett behagligt mjukt sken.

OBS !! Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator samt, beroende på just din situation, förlängningskablar, grenkablar, ljussensor mm, se tillbehör nedan.

Diameter 59mm (Borrhål 50 mm)
0.5W LED
25 Lumen
Varmvitt ljus (3000°K)
Spridningsvinkel: 15°
12V IP65
1m anslutningskabel
CE och RoHS godkända
Mer info
LED Garden Plug & Play från Lightson är ett enkelt och flexibelt system för belysning av din trädgård. Det är ett 12V system som är mycket enkelt och säkert att installera samt helt fuktskyddat IP44-klass eller högre för många års problemfri drift. Kablarna kan även med fördel grävas ner om så önskas för att inte riskera att skada dom med trimmer eller gräsklipparen. Inga verktyg krävs utan allt skruvas enkelt samman med fukttätade kontakter.
Samtliga lampor är av typen LED vilket innebär att de är ytterst energisnåla och håller mycket länge i jämförelse med halogen eller glödljus.
Teknisk data
Artikelnr:66-5005 Varumärke:Lightson
Färg:Silver Material:Aluminium
Diameter:5,9cm IP Klass:IP65
Sockel:LED Volt:12V
Watt:0,5w Modell:Lightson Terra