Laddar...

Lightson Stream högtalare utomhus bt

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
66-5103
3450 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Lightson Stream högtalare utomhus bt
Lightson Stream är en utomhushögtalare med blåtand för musik i trädgården eller på altanen. Högtalaren väger hela 4kg och är tillverkat i gjuten polupropylen. Stream har ett 6,5" baselement samt en 1" diskant som sitter monterade nedåt i högtalaren, under elementen finns en kon som relekterar ut ljuset 360 grader för maximal spridning.

Stream är en kaftfull aktiv högtalare med inbyggd förstärkare. Fördelen är att man inte behöver en extern förstärkare eller annat system att koppla ihop med högtalare för utemiljön.

Stream placeras ut var som helst i trädgården där man har ett vanigt vägguttag. Koppla den 2m långa anslutningskabeln till ett 230V-uttag och streama sedan ljudet via Bluetooth. Enklare blir det inte.

Stream kan lämnas ute utan problem under vår-sommar-höst.
Dock ska högtalaren tas in på vintern för att undvika bli täckt av snö.
Mått: 36 cm diameteroch 41 cm hög
Det går även att koppla ihop 2 st Stream för att få riktigt bra och heltäckade ljud!
Artikelnr66-5103 VarumärkeLightson
FärgSvart Vikt (kg)1.0
MaterialPlast Längd36cm
Höjd41cm Bredd36cm
IP KlassIP54 Volt230V
ModellLightson Stream
LED Garden Plug & Play från Lightson är ett enkelt och flexibelt system för belysning av din trädgård. Det är ett 12V system som är mycket enkelt och säkert att installera samt helt fuktskyddat IP44-klass eller högre för många års problemfri drift. Kablarna kan även med fördel grävas ner om så önskas för att inte riskera att skada dom med trimmer eller gräsklipparen. Inga verktyg krävs utan allt skruvas enkelt samman med fukttätade kontakter.
Samtliga lampor är av typen LED vilket innebär att de är ytterst energisnåla och håller mycket länge i jämförelse med halogen eller glödljus.