Laddar...

Lightson Stone dekorationssten XL 40cm

Lagersaldo

Skickas inom 1-2 dagar

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
66-5065
645 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Lightson Stone XL. Placera ett antal längs uppfarten, gruppera dem snyggt i rabatten, dekorera uteplatsen osv. Kombinera gärna med den mindre modellen Stone för ett mer naturtroget utseende.

Stone ser ut som en riktig gråsten dagtid och ger ifrån sig ett mjukt och mysigt varmvitt sken under dygnets mörka timmar, ramar snyggt in din trädgård.

Storlek ca 40cm. 70cm kabel ingår.

OBS !! Notera att du för ett komplett system även behöver en transformator samt, beroende på just din situation, förlängningskablar, grenkablar, ljussensor mm, se tillbehör nedan.

Priset avser 1st Stone XL, notera att miljöbilden visar flera stenar men att dom säljs i 1-styck.

LED 2W
90 Lumen
varmvitt ljus (3000°K)
Spridningsvinkel: 360°
12V
IP54
Underhållsfri Polyeten
CE samt RoHS-godkända
Artikelnr 66-5065 Varumärke Lightson
Färg Natural Material Plast
Längd 40cm Höjd 17cm
Djup 30cm IP Klass IP54
Sockel LED Volt 12V
Watt 2w Modell Lightson Stone XL
LED Garden Plug & Play från Lightson är ett enkelt och flexibelt system för belysning av din trädgård. Det är ett 12V system som är mycket enkelt och säkert att installera samt helt fuktskyddat IP44-klass eller högre för många års problemfri drift. Kablarna kan även med fördel grävas ner om så önskas för att inte riskera att skada dom med trimmer eller gräsklipparen. Inga verktyg krävs utan allt skruvas enkelt samman med fukttätade kontakter.
Samtliga lampor är av typen LED vilket innebär att de är ytterst energisnåla och håller mycket länge i jämförelse med halogen eller glödljus.